Houston Texans - New England Patriots
több mint 10 éve
Booooo. Idén már van TD passza is!Sokáig volt a Jax játékosa, abban egy életre el lehet fáradni, elég hamar.Shortsot kicsit pihentetni kéne, nem volt értelmes megmozdulásaAkkor miben fáradt el?
Jakehomer
Kampman
Stez
több mint 10 éve
Végül is, Jaelen is elég erősen kezdettBezzeg ezek a rövid játékok ShortsraNomen est omen.
Wyatt
iktriad

több mint 10 éve
Sokáig volt a Jax játékosa, abban egy életre el lehet fáradni, elég hamar.Shortsot kicsit pihentetni kéne, nem volt értelmes megmozdulásaAkkor miben fáradt el?
Jakehomer
Kampman
több mint 10 éve
Bezzeg ezek a rövid játékok ShortsraNomen est omen.
Wyatt
több mint 10 éve
Shortsot kicsit pihentetni kéne, nem volt értelmes megmozdulásaAkkor miben fáradt el?
Jakehomer
több mint 10 éve
Shortsot kicsit pihentetni kéne, nem volt értelmes megmozdulása
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
m.cdn.blog.hu/fe/fenteslent/elsz%C3%A1moltat%C3%A1st.jpgNa vége is.Gondoltuk egy hete is.
Stez
Amúgy ezek az "Eljuthat-e a Pats/Packers/Broncos a Super Bowl-ig?" kérdések majdnem olyan feleslegesek mint a zh-t író kismamák fejtegetései a családi meccsnézésekről.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez érdekes cover voltÉn a pocsék jelzővel illetném.
Wyatt
több mint 10 éve
Hoyer a liga legjobb kubeja.
több mint 10 éve
Hát nem tudom, azért nem olyan ritka, hogy földön fekvő védőt blokkolnak, nem volt olyan vészes
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
már megint csal a pats

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
a Pats-Eagles-re gondoltamJa, aztán a Colts szorossá tette a Steelers elleni meccset. 8DNa vége is.Gondoltuk egy hete is.
Stez
Amúgy ezek az "Eljuthat-e a Pats/Packers/Broncos a Super Bowl-ig?" kérdések majdnem olyan feleslegesek mint a zh-t író kismamák fejtegetései a családi meccsnézésekről.
Kampman
Stez
több mint 10 éve
Ja, aztán a Colts szorossá tette a Steelers elleni meccset. 8DNa vége is.Gondoltuk egy hete is.
Stez
Kampman
több mint 10 éve
Na vége is.Gondoltuk egy hete is.
Stez
több mint 10 éve
A Pats már aláz Martinnal.
több mint 10 éve
ez meg false start volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mercilus mekkorát védekezett a yardvonalon.
több mint 10 éve
Gronk visszatért.
több mint 10 éve
De szar option play voltCecil miatt nem mondok erre semmit. | Amúgy ja |
Jakehomer