Houston Texans - New England Patriots
több mint 4 éve
topin
2 007
Na vegre
több mint 4 éve
?Ja, de ha bedobják a holdingot, akkor nincs TD. De ma abba az irányba nincs zászlóMég nem, Wilson azért már 7. éve nyomja, ő most van a csúcson.Ha Watson előtt egy Ravens-Niners szintű támadófal dolgozna, lehet még Mahomes tavalyi számait is túlszárnyalná, elképesztő karja van.Azért Watson nem annyira kiegyensúlyozott.
Cruyffista
Sixo
Egyébként fura nekem ez a mai Patriots defense. Nyilván Belichick tudja mit miért csinál, de Watson ellen ilyen elkapókkal én nem hívnék 5 man rusht zero coverage-el. Nagyon jó ez a Pat secondary, de Hopkinsék is. Életveszély. A Titans és a Colts elég tape-et rakott már össze, hogy hogyan lehet limitálni Watsonékat, és az 3-4 man rush, spy-al, és váltogatott ill. hibrid zone/man, A Pats secondary még jobb is, mint a két south csapaté, még jobban meg tudnák csinálni, mint a Titans/Colts.
peterk2005
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ahogy vissza tudok emlékezni, Wilson már az első évében is egyenletesen teljesített.Még nem, Wilson azért már 7. éve nyomja, ő most van a csúcson.Ha Watson előtt egy Ravens-Niners szintű támadófal dolgozna, lehet még Mahomes tavalyi számait is túlszárnyalná, elképesztő karja van.Azért Watson nem annyira kiegyensúlyozott.
Cruyffista
Sixo
Egyébként fura nekem ez a mai Patriots defense. Nyilván Belichick tudja mit miért csinál, de Watson ellen ilyen elkapókkal én nem hívnék 5 man rusht zero coverage-el. Nagyon jó ez a Pat secondary, de Hopkinsék is. Életveszély. A Titans és a Colts elég tape-et rakott már össze, hogy hogyan lehet limitálni Watsonékat, és az 3-4 man rush, spy-al, és váltogatott ill. hibrid zone/man, A Pats secondary még jobb is, mint a két south csapaté, még jobban meg tudnák csinálni, mint a Titans/Colts.
peterk2005
több mint 4 éve
southmiki
654
Td kell
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ja, de ha bedobják a holdingot, akkor nincs TD. De ma abba az irányba nincs zászlóMég nem, Wilson azért már 7. éve nyomja, ő most van a csúcson.Ha Watson előtt egy Ravens-Niners szintű támadófal dolgozna, lehet még Mahomes tavalyi számait is túlszárnyalná, elképesztő karja van.Azért Watson nem annyira kiegyensúlyozott.
Cruyffista
Sixo
peterk2005
több mint 4 éve
Elment a Digi vazzeg!!!! Kééész ez a hajnal..😡😡😡😡
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Haters gonna hate...A te fejedet nem veszem ki onnan, ott jó is lesz^^Persze kétszer benézni nem szép, de azért az ilyenkor bírózókat igencsak megkérdezném, hogy mit néznek.Majd ha kiveszed a fejed a seggedből és próbálsz életedben EGYSZER objektív lenni, akkor elmesélem, addig viszont... 😀
Na, 3–21 megvan, ne legyen 3–28^^
Wyatt
gph.is/1SCKBl5
Cypress
Wyatt
több mint 4 éve
Még nem, Wilson azért már 7. éve nyomja, ő most van a csúcson.Ha Watson előtt egy Ravens-Niners szintű támadófal dolgozna, lehet még Mahomes tavalyi számait is túlszárnyalná, elképesztő karja van.Azért Watson nem annyira kiegyensúlyozott.
Cruyffista
Sixo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
topin
2 007
Ezek az 1&10-k kozel vannak..nincs eleg helyunk passzolni
több mint 4 éve
Na Go Gyerekek!!! Induljonelvalami !!🤘😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
A te fejedet nem veszem ki onnan, ott jó is lesz^^Persze kétszer benézni nem szép, de azért az ilyenkor bírózókat igencsak megkérdezném, hogy mit néznek.Majd ha kiveszed a fejed a seggedből és próbálsz életedben EGYSZER objektív lenni, akkor elmesélem, addig viszont... 😀
Wyatt
gph.is/1SCKBl5
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Persze kétszer benézni nem szép, de azért az ilyenkor bírózókat igencsak megkérdezném, hogy mit néznek.Majd ha kiveszed a fejed a seggedből és próbálsz életedben EGYSZER objektív lenni, akkor elmesélem, addig viszont... 😀
Wyatt
több mint 4 éve
topin
2 007
OPI?
több mint 4 éve
topin
2 007
Na Ben..
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ittbezzegvanholding..Psszt, ezt nem kell észrevenni, akkor nem lehet szopkodni a sorsot
kyobalu
több mint 4 éve
southmiki
654
McDanielsnek is kéne egy fejmosás mert idén borzalmasok a hívások 😕