Houston Texans - Tennessee Titans
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
azt tudtam eddig is, hogy ligaelit karja van 😛. Nyomást érzi/jól mozog a zsebben, nem dobál tripla coverage-be?Mettenberger hogy muzsikál? Nem néztem eddig a meccset, statok alapján nem rossz, de az csalóka 😀.MarioAnaAz elején kicsit szégyenlős volt, de utána össze kapta magát és voltak egész szép dobásai 😊Bondi
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Nem értem Mallett miért nem kaphat egy kis lehetőséget...Bondimajd az uccsó 5 percben
több mint 10 éve
Nem értem Mallett miért nem kaphat egy kis lehetőséget...
több mint 10 éve
De simán berúgta 49-ről, benne volt még vagy 20 yard.Bonditavalyhoz képest az előrelépés megkérdőjelezhetetlen nála 😀
több mint 10 éve
Mettenberger hogy muzsikál? Nem néztem eddig a meccset, statok alapján nem rossz, de az csalóka 😀.MarioAnaAz elején kicsit szégyenlős volt, de utána össze kapta magát és voltak egész szép dobásai 😊
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Mettenberger hogy muzsikál? Nem néztem eddig a meccset, statok alapján nem rossz, de az csalóka 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
A garbage time-ban beküldhetnénk Mallett.BondiNem csak abban, de ha már másban nem.
több mint 10 éve
De nagy csendben vannak a Titans szurkolók ma, nem is írtak ide szerintem .
több mint 10 éve
Kurvára fogok örülni ha Luck és Borltes mellé még Mariota is a csoportba fog kerülni....Bondi| Azt ugye tudod, hogy Blake szarabb , mint Gabbert xD Most 2 int return td-t toltak ellene |
több mint 10 éve
Kurvára fogok örülni ha Luck és Borltes mellé még Mariota is a csoportba fog kerülni....
több mint 10 éve
Foster jól játszik ma is
több mint 10 éve
watt daráló
több mint 10 éve
dj swearinger pickswatt99Mondom én, hogy Gamecock fogja megnyerni ezt a meccset a Texansnak !
több mint 10 éve
dj swearinger pick
több mint 10 éve
nálam meg adta magát teljesen a stream...valakinél nézhető?swatt99Az etetés nálam most egész jól adja magát.
több mint 10 éve
nálam meg adta magát teljesen a stream...valakinél nézhető?swatt99nekem a fizetősöm is elszállt
több mint 10 éve
Majd kiderül....Unalmas 0-0...ööö akarom mondani 3-3Bondijinx? xDSixo67
Elképesztő ez a Fitzpatrick. Minden meccsen reménytelen ahogy játszik...de annyira sosem, hogy kikerüljön a kezdőből.
több mint 10 éve
nálam meg adta magát teljesen a stream...valakinél nézhető?
több mint 10 éve
Fuu, amire én most átraktam ott egy konkrét drive-val hátrébb vannak...na most kéne fogadni, hogy mi lesz...Az egyik stream meg is adta magát. Már csak egy vereség kell hogy megkoronázzam a mai napot 😊Bondiegyik se jó én kerestem vagy 5öt és mindegyik akad kellet cbsről átvinni foxra...😀swatt99