Houston Texans - Tennessee Titans
több mint 9 éve
Szegény Mallett.Fitz 5 TD passz....karrierje legjobb meccseBondiA végén még kiharcol egy zsíros szerződést😀swatt99
több mint 9 éve
Fitz 5 TD passz....karrierje legjobb meccseBondiA végén még kiharcol egy zsíros szerződést😀
több mint 9 éve
Mondtam, hogy elintézem a Titans 1/1et, a Jags már vezet xDSixo67Köszi, csak így tovább! Már csak a Raiderst kéne megvuduznod! 😀
Music City Miracle
több mint 9 éve
Kár AJ ért mert még mindig tud az öreg...😀
több mint 9 éve
D. Hopkins 8 215 2 58T eddig nem rossz😀
több mint 9 éve
Mondtam, hogy elintézem a Titans 1/1et, a Jags már vezet xD
több mint 9 éve
3&17re futás már fogom a fejem erre nem megfutja? 😀
több mint 9 éve
AJ-nak nincs kedve játszani már hetek óta ezt senki nem veszi észre?😀swatt99Lehet cutra játszik hogy nagy lelépési lóvét kapjon amit a Houston biztos nem lép meg
több mint 9 éve
AJ-nak nincs kedve játszani már hetek óta ezt senki nem veszi észre?😀
több mint 9 éve
Még fiatal, ne írjuk le. Az egész fal gyengén teljesít idén, leszámítva Roost (aki már IR-en van) és Lewant. Szerintem nagyobb baj, hogy Levitre mit csinál, és azért mekkora fizut kap.Uhh, Warmack... Rem nem season-ending. Lassan elfogy a támadófalunk.NanditoAzt hallottam érte nem nagy kár lenne.Sixo67
Music City Miracle
több mint 9 éve
Uhh, Warmack... Rem nem season-ending. Lassan elfogy a támadófalunk.NanditoEkkora súlynál nem nézett ki jól...
több mint 9 éve
Uhh, Warmack... Rem nem season-ending. Lassan elfogy a támadófalunk.NanditoAzt hallottam érte nem nagy kár lenne.
több mint 9 éve
Uhh, Warmack... Rem nem season-ending. Lassan elfogy a támadófalunk.
Music City Miracle
több mint 9 éve
20/25 4td 0 int, lehet PR-ben is.4TD egy meccsen😀swatt99Fitz karrier csúcsokat dönt nem semmi😀swatt99Miben? xDSixo67
több mint 9 éve
4TD egy meccsen😀Fitz karrier csúcsokat dönt nem semmi😀swatt99Miben? xDSixo67
több mint 9 éve
Fritz karrier csúcsokat dönt nem semmi😀swatt99Vigyázzatok, mert rajtatok marad. 😛
Music City Miracle
több mint 9 éve
Fitz karrier csúcsokat dönt nem semmi😀
több mint 9 éve
Foster visszafutott 7 yardot mer Fitzi olyan közelről nem tudott volna td-t dobni 😀
több mint 9 éve
Mettenbergerrel még nem láttam ezt a játékotSzóval ez volt a játék mikor Locker felment? 😀 cselessamu09Igen, pont ugyanezt akartam írni! Jó figuráink vannak! 😀
Szegény Metti, jobbulást neki!Nandito
több mint 9 éve
Szóval ez volt a játék mikor Locker felment? 😀 cselessamu09Andre Johnson-t ki kellene már tenni a picsába.