Indianapolis Colts - Denver Broncos
2 hónapja
Ezt a ket futast egymas utanban, hogy leporogjon az ora es ket perc alatt kelljen 85 yardot megtenni, most kevesbe ertem.#masterplan
Stez
2 hónapja
Ezt a ket futast egymas utanban, hogy leporogjon az ora es ket perc alatt kelljen 85 yardot megtenni, most kevesbe ertem.
2 hónapja
PS2 kapott egy titkos tajvani kenőcsötmeg 3 guriga kacsaszalagot
Bozontron
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
PS2 kapott egy titkos tajvani kenőcsöt
2 hónapja
PS2!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
nah PS2 a pályán legalább
2 hónapja
A játékvezetés full ad-hoc, ennek jó vége nem lesz, jelenelg ki van csúszva a sporik kezéből a meccs teljesen, de Nix legalább megint potens irányítóként néz ki!
2 hónapja
annyira kíváncsi lennék, mi volt a védő hívás. mert ilyen agyhalott káoszt és seggüresen maradó embert egy szimpla formációshift után ritkán látni azért
2 hónapja
Na megnyugodtam összehozták a denver td-t. Remélem a túloldalon is bedobálják ezeket majd
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
Trautman ezredes! Rambó büszke lenne rád!
2 hónapja
Trautman csak megoldotta
2 hónapja
azt aláírom hogy az első DPI-t faszság volt bedobniEnnek a holdingnak nem kellett volna lennie, mert megvolt a stop 3 es 7nel, amire jon a Denver fg es fordulunk 17-13mal. Mert persze, ez akkora holding volt, mint a haz, csak mar reg nem kellene szamitania.Faszom beleverem, hogy jatszunk egy tok jo meccset, erre megint bele kell nyulniuk ezeknek a patkanyoknak.ez a holding sztem teljesen jogos
Stez
mondjuk az tény hogy ez a meccs most élvezhető, ellentében az elmúlt pár colts-broncos meccsel
Negritis, a vajda
Stez
de utána a holding meg a második DPI az jogos
a bírók hülyék, nehéz vele mit kezdeni
2 hónapja
1 yardról nyilván mindenki a futást várja, 3-nál még nem annyira egyértelmű3 yardról amúgy miért nem futunk egyszer sem?sztem megkaptad a választ
Vonster
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ennek a holdingnak nem kellett volna lennie, mert megvolt a stop 3 es 7nel, amire jon a Denver fg es fordulunk 17-13mal. Mert persze, ez akkora holding volt, mint a haz, csak mar reg nem kellene szamitania.Faszom beleverem, hogy jatszunk egy tok jo meccset, erre megint bele kell nyulniuk ezeknek a patkanyoknak.ez a holding sztem teljesen jogos
Stez
mondjuk az tény hogy ez a meccs most élvezhető, ellentében az elmúlt pár colts-broncos meccsel
Negritis, a vajda
2 hónapja
Beszarok a sporikon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
a tavalyi is élvezhető voltFaszom beleverem, hogy jatszunk egy tok jo meccset, erre megint bele kell nyulniuk ezeknek a patkanyoknak.ez a holding sztem teljesen jogos
Stez
Negritis, a vajda
mazochistáknak meg akiknek amiatt jött a tipszmiksz
2 hónapja
3 yardról amúgy miért nem futunk egyszer sem?Ezért
Vonster

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
3 yardról amúgy miért nem futunk egyszer sem?sztem megkaptad a választ
Vonster
2 hónapja
Howardot ki kéne pirosozni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
nyúlt a mez látványosan
2 hónapja
3 yardról amúgy miért nem futunk egyszer sem?
2 hónapja
ezt a bírót megverik ma 😊