Indianapolis Colts - Denver Broncos
2 hónapja
Mit fújtak?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
azta kurva
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Na visszakapjuk a kamu denveri td-t
2 hónapja
Ez mi a fasz volt? Háromszor nekifutunk a 9 emberes boxnak, aztán rúgunk 60-ról, itt mindenki hülye?
Tepper takarodj!
2 hónapja
Kellett fasz kijatszani ilyen tavolsagra egy ujonc rugonakaubreyvel sem élvezetből rúgatják a kígyó térről
Stez
2 hónapja
fasza ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
mi a fasz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
YEEESSS
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 hónapja
Kellett fasz kijatszani ilyen tavolsagra egy ujonc rugonak
2 hónapja
Ez a Colts támadás most nagyon puha, több kellenne, nem értem a hívásokatÉn se. Hatvan yardosra bízni...
KeyG

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Menjen a hail mary, td vagy semmi! 🤣4 vertical, no lacafaca
Stez
2 hónapja
Mivan????????
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ne legyünk már pussy-k. Egy passz kéne....másodikra már láttam lelki szemeimmel a playactiont
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Menjen a hail mary, td vagy semmi! 🤣
2 hónapja
Ez a Colts támadás most nagyon puha, több kellenne, nem értem a hívásokat
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ne legyünk már pussy-k. Egy passz kéne....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Hat meg legalabb a 1st down kene, hogy ne legyen nagyon necces
2 hónapja
ebben a félidőben 3 driveból lőtt 2 fgt a colts és volt egy turnover on downs. ha úgy érzik, hogy kezdik megtalálni a defense hívásokat, akkor én bevállaltam volna a 3&25tel szemben. ha előre tudják, hogy lutz elbassza 50en belülről, úgy nyilván más a leányzó fekvése25 yard 3 ra, ha nem csinálod meg akkor FG és van 3 perce az ellenfélnek TD-re menni a W-ért.Ez a bajom Bo-val, nem merik rábízni. Első futás, második egy shallow cross harmadik egy screen.túl jó körülötte a csapat, tök fölösleges ilyen setupon bravúroztatni. ha égnének mint az állat és onnan kéne visszamászni a meccsbe, akkor tényleg gáz lenne
KeyG
fake.id
Szerintem a nyerésre játszás és a meccs nem elvesztése között óriási a különbség.
KeyG
2 hónapja
Még kell 5-10 yard

2 hónapja
a rúgó gyereken fog múlni mostmár
2 hónapja
25 yard 3 ra, ha nem csinálod meg akkor FG és van 3 perce az ellenfélnek TD-re menni a W-ért.Ez a bajom Bo-val, nem merik rábízni. Első futás, második egy shallow cross harmadik egy screen.túl jó körülötte a csapat, tök fölösleges ilyen setupon bravúroztatni. ha égnének mint az állat és onnan kéne visszamászni a meccsbe, akkor tényleg gáz lenne
KeyG
fake.id
Szerintem a nyerésre játszás és a meccs nem elvesztése között óriási a különbség.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Hát erre kíváncsi leszek. Az utolsó negyedre megállt a passzjátékunk, csak futással tudtunk haladni. Itt kéne még 1-2 sikeres passz.