Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 5 éve
Pancser, de rossz dobás volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Komolyan, idegesit, hogy megint atallunk a run run passra, es ezzel elszorakozunk egy olyan lehetoseget, hogy az ellenfel terfelerol indulva pontot szerezzunk. Ha TD, akkor a meccs kb. megvan. Ehelyett most ismet necces lehet.
több mint 5 éve
Watt 😁 nagy arc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Mar megint a sajat dolgunkat nehezitjuk meg.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Na, jon Reichtol a run run pass.Brissett TD passzal a vegen, es ezzel 21 meccs kellett neki,hogy olyat elerjen, amit az isteni Andrew nem tudott a karrierje soran
Stez
több mint 5 éve
Na, jon Reichtol a run run pass.
több mint 5 éve
hát azért én is hiányoltam, hogy watson meg sem mozdult, pont ő
több mint 5 éve
Hat szopas, sajnos megcsinaltak. De ez most kellett, megint izzasztja a vedelem Watsont, ez fontos.
több mint 5 éve
Uuuu, de gyonyoru olvasas volt, Sheard.
több mint 5 éve
90 😀Nelson kiirotta szegeny Cunninghamet.50 font különbséggel azért illik is
Stez
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Colts nem tud megszerezni egy 1st downt.Hat igen, nem tudom eldonteni, mi a broki van, mert egyebkent a flagek java teljesen jogos, annyira fegyelmezetlen a DB-sorotok, elkepeszto sok es buta flaget csinaltok. Es hat azert nehol a hazai palyat is megkapjuk.
Houston: Adjuk meg nekik.
(ha meg nem akkor majd a bírók)
Kiégek
DrChef
több mint 5 éve
Colts nem tud megszerezni egy 1st downt.Houston: Adjuk meg nekik.
(ha meg nem akkor majd a bírók)
Kiégek
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Nelson kiirotta szegeny Cunninghamet.50 font különbséggel azért illik is
Stez
több mint 5 éve
VINA 4/4 xp!MVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVPMVP
több mint 5 éve
Nelson kiirotta szegeny Cunninghamet.