Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 5 éve
Ez bazdmeg siralmas, a masik nevetseges jatek utan megint a sackek helyett a big play, vicc.
több mint 5 éve
Nekem az is elég,ha Wattnál fújják be minden másodikat.Holding offense? néha?Ugyan...
DrChef
LanceVance
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Jol safarkodtunk az idovel, csak 1.49-et hagytunk az oran. XD
több mint 5 éve
Mckinney hasít ma. Még egy Int kell neki.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
🖕🖕🖕Eli jobban fogva volt a helmet catch előtt és azt sem fújták le...
ThundersNFL
Szoval akkor ovtok es Brady hetszeres bajnok? 8D
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Olykor hianyolom a kulso futasokat. Mack gyors, belul is jol fut, meg turelmes, de nagy jatekok lehetnenek szelen azert.
több mint 5 éve
Eli jobban fogva volt a helmet catch előtt és azt sem fújták le...
ThundersNFL
Szoval akkor ovtok es Brady hetszeres bajnok? 8D
több mint 5 éve
Cruyffista
3 343
Nem vagyok biztos benne, hogy ez nem volt TD. Itt inkább azt kell nézni, hogy elkapásnak megfelelő ideig birtokolta-e a labdát miután átlépte a vonalat, mintsem a lépésszámot. Mind a kettőre lehet érvelni, szóval bírófüggő.
több mint 5 éve
Ok, hogy az irányító szent, de amúgy a sípszoval egyidejűleg ugrottak rá és darálták a földbe. Ha védeni akarta a spori, korábban kellett volna fújni.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Eli jobban fogva volt a helmet catch előtt és azt sem fújták le...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem lett volna ez stands szerintem, nem lepte ki a kettot, ezeket allandoan visszaforditjak. De teny, hogy most ezert megy majd a fesztival, faszom, most Ricsitol a kovetkezo ket oraban ezt hallgathatom.Amugy halkan jegyzem meg, Hopkins elkapasa abszolut nem volt elkapas, iden mar harminc ilyet fujtak vissza incomplete-nek. Nem lepte ki a kettot, es jott is a fumble, de nyilvan incomplete-nek kellett volna amugy is lennie.Nem, mert a bíró a vonalon már TDt jelzett. Aztán jött volna esetleg egy visszanézésnél a szokásos Stands. Hatalmas bírói faszság volt.
Stez
Chargers LT
több mint 5 éve
Amugy halkan jegyzem meg, Hopkins elkapasa abszolut nem volt elkapas, iden mar harminc ilyet fujtak vissza incomplete-nek. Nem lepte ki a kettot, es jott is a fumble, de nyilvan incomplete-nek kellett volna amugy is lennie.Nem, mert a bíró a vonalon már TDt jelzett. Aztán jött volna esetleg egy visszanézésnél a szokásos Stands. Hatalmas bírói faszság volt.
Stez
több mint 5 éve
Az a baj, hogy itt nem itelhetsz jot. Ha hagyjak es Watson beleserul, azert lenne oriasi cirkusz, igy meg most ezert. Ebben most egyetertek Zolival, hetrol hetre ezen megy a balhe, hogy az iranyito szent.nem maradt challenge vagy mi a faszom?Sacket nem lehet.. De ilyet még nem láttam.
Sixo
Chargers LT
több mint 5 éve
De akkor fújják be TD-re,nézzék vissza és mondják azt,hogy incomplete,ne ilyen f....szságokat
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Amugy halkan jegyzem meg, Hopkins elkapasa abszolut nem volt elkapas, iden mar harminc ilyet fujtak vissza incomplete-nek. Nem lepte ki a kettot, es jott is a fumble, de nyilvan incomplete-nek kellett volna amugy is lennie.End zone ban mások a szabályok sztem.
Stez
Lényegtelen, ezt faszság volt lefújni..Watsonon van a sztárszorzóm 😊
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Amugy halkan jegyzem meg, Hopkins elkapasa abszolut nem volt elkapas, iden mar harminc ilyet fujtak vissza incomplete-nek. Nem lepte ki a kettot, es jott is a fumble, de nyilvan incomplete-nek kellett volna amugy is lennie.Ott a pont
Stez
több mint 5 éve
Nem lett td nem tudom min megy a vita.
több mint 5 éve
nem maradt challenge vagy mi a faszom?Sacket nem lehet.. De ilyet még nem láttam.
Sixo
több mint 5 éve
Amugy halkan jegyzem meg, Hopkins elkapasa abszolut nem volt elkapas, iden mar harminc ilyet fujtak vissza incomplete-nek. Nem lepte ki a kettot, es jott is a fumble, de nyilvan incomplete-nek kellett volna amugy is lennie.