Indianapolis Colts - Houston Texans
hát igen. azóta a colts folyamatos mélyrepülésben 😕De elotte meg elitkedett a Coltsban!Fel a fejjel, én legutóbb herremans mezt rendeltem, oszt az is visszavonult. Igaz ő már 10 éveEgy ideig lehet nem lesz szósz.Mar uton a mezem, ugyhogy ez varhato volt. Legutobb Luck mezt vettem, vissza is vonult.
Colts CB Sauce Gardner is believed to have suffered a calf strain, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 30, 2025
Those can be tricky injuries and he’ll have more tests. But Gardner’s Achilles appears intact, so there’s optimism he avoided a major injury. pic.twitter.com/5NrT1kX8Rq
iktriad
Stez
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
De elotte meg elitkedett a Coltsban!Fel a fejjel, én legutóbb herremans mezt rendeltem, oszt az is visszavonult. Igaz ő már 10 éveEgy ideig lehet nem lesz szósz.Mar uton a mezem, ugyhogy ez varhato volt. Legutobb Luck mezt vettem, vissza is vonult.
Those can be tricky injuries and he’ll have more tests. But Gardner’s Achilles appears intact, so there’s optimism he avoided a major injury. pic.twitter.com/5NrT1kX8Rq
iktriad
Stez
eaglesmcnabb
Fel a fejjel, én legutóbb herremans mezt rendeltem, oszt az is visszavonult. Igaz ő már 10 éveEgy ideig lehet nem lesz szósz.Mar uton a mezem, ugyhogy ez varhato volt. Legutobb Luck mezt vettem, vissza is vonult.
iktriad
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Komolyan félek tőled és Fake től..Egy ideig lehet nem lesz szósz.Mar uton a mezem, ugyhogy ez varhato volt. Legutobb Luck mezt vettem, vissza is vonult.
iktriad
Stez
Egy ideig lehet nem lesz szósz.Mar uton a mezem, ugyhogy ez varhato volt. Legutobb Luck mezt vettem, vissza is vonult.
iktriad
Láttál már elkaphatatlan labdára visszavont DPI-t? Kb. a stadionból ki kell dobni, hogy elkaphatatlannak ítéljék. Ezt 100-ből 99-szer bedobják, és azt az egyet is inkább azért nem, mert Pierce is tolta a védőt.Ki ne tálald hogy ez elkapható volt…Ez kamu? Ne viccelj már.Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
peterk2005 udvari bolond
LanceVance

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Hogyne…Érdekes DPI, tekintve, hogy Jones kidobta a stadionból kb 😀Ha nem rantja vissza Piercet a kezenel a corner, siman elkapta volna
Mindenesetre a holding is kamu volt...szal
bogjosi
Stez
Te se, hogy holding volt…Ki ne tálald hogy ez elkapható volt…Ez kamu? Ne viccelj már.Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
peterk2005 udvari bolond
LanceVance
Érdekes DPI, tekintve, hogy Jones kidobta a stadionból kb 😀Ha nem rantja vissza Piercet a kezenel a corner, siman elkapta volna
bogjosi
Ki ne találd előtte Holding volt.Ki ne tálald hogy ez elkapható volt…Ez kamu? Ne viccelj már.Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
peterk2005 udvari bolond
LanceVance
Ki ne tálald hogy ez elkapható volt…Ez kamu? Ne viccelj már.Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
peterk2005 udvari bolond
Ez kamu? Ne viccelj már.Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Genyo én nem fogom így nőnek a kezét mint ahogy Pierce nek fogták..Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
Inkább hullámzónak mondanám.Amikor a Giants a Playoffba jutott, nem volt rossz.Micsoda passz és micsoda elkapás Downstól!Volt egy Jones nevű QB a Giantsnél is, de ő csak külsőre hasonlított a mostanira.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Másként fogalmazva: voltak extra passzai akkoriban is, de kb. három meccsen annyi, mint most három negyed alatt.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
legszebb mozdulata volt, mikor átfutott ellenünk a pályán, és a redzoneban elesett a lábában.Amikor a Giants a Playoffba jutott, nem volt rossz.Micsoda passz és micsoda elkapás Downstól!Volt egy Jones nevű QB a Giantsnél is, de ő csak külsőre hasonlított a mostanira.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
De előtte leszopatta a full védelmet 😀
Kamu? 🤣Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94
iktriad
Kamu flagMost a Texansnál is.
Bence94