Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
Warren is eléggé eltűnt az utóbbi időben. Nem tudunk rá jó játékokat hívni, és ha kap is labdát, nincs yac belőle.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
A Taylor dropnal vege is lett a drivenak…Taylor is teljesen dekoncentralt, az elmult hetekben minden meccsen van egy vagy ket ilyen elejtett labdaja.
Bence94
4 napja
A Taylor dropnal vege is lett a drivenak…
4 napja
Amugy szerintem Pierce jobb Pittmannel. Viccen kivul.Remélem ettől most bepipul és csinál vagy 3 td t. De egyébként Igen.
Stez
4 napja
Amugy szerintem Pierce jobb Pittmannel. Viccen kivul.
4 napja
Jó, de itt elit védekezés van mindkét oldalon, így néz erre a kijelentésre. 😀Jó kis adok-kapok kezd itt kialakulni.10-6-nal sem hallottam meg sosem ilyet. 🤣
iktriad
Stez
4 napja
Jó kis adok-kapok kezd itt kialakulni.10-6-nal sem hallottam meg sosem ilyet. 🤣
iktriad
4 napja
Csabi!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 napja
Jó kis adok-kapok kezd itt kialakulni.
4 napja
Franklin missed tackle nr 3Nekünk Franklin miss Tackle nekik Illegal formation, Még vezetnek
Stez
4 napja
Barmikor meglatom Carlie-Irsay Gordont a palya szelen, felall. Nem tehetek rola. Mindig is egy milliardos nfl-fan not kepzeltem el magam melle, ha meg sajat csapata is van... AhKicsit dekoratívabb mint Jim (és jobban is vezet a jelek szerint)
Stez
Szerkesztette: Stev85
4 napja
xDDD Mennyi az Illegal Formation rekord 1 meccsen? xD
4 napja
username checks outWonderjagtet a csapatba!Bejgli cut is erik azert+1
Stez
Back Vina!!!
Stev85
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Wonderjagtet a csapatba!Bejgli cut is erik azert+1
Stez
Back Vina!!!
Stev85

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Plecsni szerintem hétfőn már új állást keres.

4 napja
Doink.
4 napja
Ez nagy játék volt

4 napja
Aztakurva!