Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
én messze nem vagyok ilyen borúlátó, mondjuk DJ sérülése tényleg szarul hangzik és sajnos ezen a meccsen is látszott, hogy meg se próbálták futtatni ami az egyik legnagyobb fegyverre alapból, de ennek ellenére az offense még így is jobban teljesített, mint én előzetesen vártam volna ezen a meccsen. A legnagyobb gyengeség szerintem az hogy nagyon gyenge a pass-rush és ez ma is komolyan érződött.Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
A zebraknak meg a retkes kva anyjukat.
Stez
Szesze
En ezt elengedtem.
Stez
4 napja
Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Stez
Szesze
En ezt elengedtem.
4 napja
Gratula a hjúszton zebrasnak…
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
4 napja
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Stez
4 napja
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.Nanana azért nem kell túlzásba esni. A támadók rengeteg hibával játszanak és egyébként a védelem sem elég domináns. Most is simán átfutnak rajtuk, mikor pont ezt nem szabadna engedni, nyomás is alig volt, a pálya közepét nem tudják levédekezni. Ez a teljesítmény egyszerűen kevés. És ha tegyük fel TD-t csinál a Colts, vagy elég lett volna egy mezőnygól, a Texans akkor is végigmegy, szóval ez ma sehogy nem volt jó.
Stev85
4 napja
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.A zebraknak meg a retkes kva anyjukat.
4 napja
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.
4 napja
Nekem volt, de kurvara csendben voltal a Texans javara itelt hibaknalLehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
LanceVance
4 napja
Ez így Texans W.
4 napja
jólvan, ennyi volt
4 napja
Világos, csak a kulcs playekben mindegy. Taylor is ordas jó, de ma 1 drive miatta állt meg. Ez van.Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez
peterk2005 udvari bolond
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Lehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
4 napja
Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Mondjuk egy ilyen szar támadójátékkal akkor is kikapunk ha a zebrák nem ennyire "vakok". Én kezdtem elhinni hogy ebből a szezonból lehet valami, de teljesen szétesett a csapat, főleg a támadósor. Meg hát Badgley is berúghatta volna az XP-t, és akkor nem kell a negyedik.
4 napja
Egyik biroi csalásnál sem szólalt meg.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
4 napja
Ha azt az extrát nem fújják be habként a delay+dpi hiba tortára, akkor most elég lett volna a FG.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
két meccs egymás után amiben döntő szerepe volt a zebráknak
4 napja
Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez

4 napja
Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃
4 napja
Jo, hogy ezt a facemasket is elfelejtettek eszrevenni, a kurva edes anyjukatMondom, én élőben is észrevettem, kilométerről.
Stez

4 napja
Az a miénk!!!nem volt meg az elkapás
LanceVance
mondjuk ilyen összebicsaklást se tudom mikor láttam utoljára külső behatás nélkül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Tudom, hogy már nem vagy ott, de gondoltam hátha vannak még jó kapcsolataid arrafelé.Lassan ot eve nem dolgozom ott, de ha szeretned, Szollohoz ajanlhatlak, imadnak. 🥰🤣Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stez
4 napja
Az a miénk!!!Szerintem nektek csend van,
LanceVance