Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
Btw: van még olyan a ligában, hogy "túlzott ünneplés"? Régóta nem hallottam róla.
4 napja
Ez a Franklin hatas. Ott volt az elkapon, Strud egybol befosott es ot meterrel hatrebb dobta inkabb. 🤣
4 napja
Végülis sok minden nem változott a szezon eleje óta. Csak akkor támadó sorunk volt és védelmünk nem, most védelmünk van és támadó sorunk nincs. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Jöhet Mills?
4 napja
Könnyen jött, könnyen ment.
4 napja
Egeszen elkepeszto balfaszkodas, amit az elmult honapban eloadunk.
4 napja
Néztem orvosi véleményt a sérülésről. Youtube-n fent van. Az orvos szerint ez egy olyan sérülés mint a fáradásos törések egy része: a rásérülésnek minimális az esélye, lehet vele játszani, de lassan gyógyul. Én rábízom Steichenre és Jones-ra, nem akarom a fotelből eldönteni, hogy mi legyen.Ezzel ne jatsszon. Es Steichen dolga, hogy ezt meglepje, de szemmel lathatoan szenved, de ezaltal a teljes tamadosor is.Ez a sérülés nem gyógyul be 2-3 hét alatt. Ez vagy season ending vagy játszik vele.Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
Stez
peterk2005 udvari bolond
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Menni kell
4 napja
Eltudjátok képzelni, tudva sérült tudat alatt túl féltette? Mert ebben a driveban most sokkal jobban mozog. És lépked normálisan.Ezzel ne jatsszon. Es Steichen dolga, hogy ezt meglepje, de szemmel lathatoan szenved, de ezaltal a teljes tamadosor is.Ez a sérülés nem gyógyul be 2-3 hét alatt. Ez vagy season ending vagy játszik vele.Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
Stez
peterk2005 udvari bolond
Stez
4 napja
Ezzel ne jatsszon. Es Steichen dolga, hogy ezt meglepje, de szemmel lathatoan szenved, de ezaltal a teljes tamadosor is.Ez a sérülés nem gyógyul be 2-3 hét alatt. Ez vagy season ending vagy játszik vele.Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
Stez
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Nekem most így megfelel. xDKénytelenek lesznek.😊Szerintem Félidőben az O lineuk elő veszi a szabálykönyvet a felállásról..Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok
SBL
Stev85
SBL
4 napja
Kénytelenek lesznek.😊Szerintem Félidőben az O lineuk elő veszi a szabálykönyvet a felállásról..Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok
SBL
Stev85
4 napja
Szerintem Félidőben az O lineuk elő veszi a szabálykönyvet a felállásról..Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok
SBL
4 napja
Az is benne volt.A QB illegal passzra gondoltam.Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok
SBL
nagylaza, főpohárnok
4 napja
Ki kell mondani, de Mills jobb voltSzerintem Stroud a rookie szezonja óta túlértékelt
Merlin85
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
Ez a sérülés nem gyógyul be 2-3 hét alatt. Ez vagy season ending vagy játszik vele.Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
Stez

4 napja
A QB illegal passzra gondoltam.Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok
SBL
4 napja
Értem ő akar, de ennyi 3 and Outban a D is ki lesz sajtolva... Azt is értem DJ szerződést akar jövőre de érezhetően nem tud lépni. A repedés még megoldható PO ra ha eltörik a lábát fix nem..Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
Stez
4 napja
Ilyet is ritkán látni.Ha Texans O olyan sebességgel haladna előre, ahogy hátrafelé teszi, lassan FG távolságba lennének.
nagylaza, főpohárnok