Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Bazmeg,ez mar vicc...
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ezt nem hiszem el, Mack is kidőlt, ez már komikus... Csak az egész támadógépezet áll vagy bukik rajta..Williamsnek voltak jo pillanatai az elozo driveban
Baba Yaga
több mint 5 éve
Közben a Texans eléggé szenved. Nem is az a meglepő, hogy a Ravens vezet, hanem az, hogy 0 pontja van a Texansnak, nem megy Watsonéknak. (Valami sérülést is beszedett, de játszik.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Ezt nem hiszem el, Mack is kidőlt, ez már komikus... Csak az egész támadógépezet áll vagy bukik rajta..
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Mack out
több mint 5 éve
Vina első labdája ami elkezdett középről elkanyarodni. Le kéne tolnia gyorsan egy felest, hogy megmaradjon az irányzék. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hoyerrel ez sima sack lett volna, szép volt Jacoby!
több mint 5 éve
Ha ezt Mahomes csinálja egész héten mutogatják 😀
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ezt mar reg meg kellett volna dobnia Wilkinsnek
több mint 5 éve
Pep71
2 591
mutatták újra 😀mi ünneplés 😀😀😀Nekem pont lefagyott az a kurva stream...
Pep71
Bence94
több mint 5 éve
Wow ez küzdelmes volt. 😀
több mint 5 éve
Na, csak találtak valami felismerhető szöget. Vigyük be akkor negyedikre.
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Nekem ez nem tűnt TD-nek, de biztosra nem merném mondani. Aligha lehet ezt visszafújni, hacsak nincs valami más szög is amit még nem láttunk.Szerintem pont hogy vissza lehet abból az egy kamerából amit láttunk :/
peterk2005
több mint 5 éve
Nekem ez nem tűnt TD-nek, de biztosra nem merném mondani. Aligha lehet ezt visszafújni, hacsak nincs valami más szög is amit még nem láttunk.
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Ez nem volt bent. De a teljesen indokolatlan ünneplési koreográfia miatt megérte 😀
több mint 5 éve
nem volt benn szerintem. de megérte
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Nelson🤣🤣🤣 viszont rossz hir,hogy Mack bement az oltozobe
több mint 5 éve
IGEEEEEEEEEEEEENNNNNN
több mint 5 éve
Pep71
2 591
mi ünneplés 😀😀😀