Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Tényleg szánalmas a pass prot, mi történt a fallal?Ngakogue, Allen és Campbell történt. Az egyértelmű hosszú passz szituk nem lesznek könnyűek ma, főleg, hogy elkapóból is csak óvodásaink vannak.
Baba Yaga
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Értem 😕Az int mennyire volt Foles hibája, engem csak ez érdekel 😊?Double covarege-be dobta ész nélkül, teljesen az övé.
dande
Baba Yaga
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Tényleg szánalmas a pass prot, mi történt a fallal?
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Az int mennyire volt Foles hibája, engem csak ez érdekel 😊?Double covarege-be dobta ész nélkül, teljesen az övé.
dande
több mint 5 éve
Az int mennyire volt Foles hibája, engem csak ez érdekel 😊?
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Most makunk volt.
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Miért ilyen gyenge a pass protection?
több mint 5 éve
Nekünk meg kéne egy elkapó valahonnan...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nincsenek jó érzéseim ezzel a meccsel kapcsolatban.
több mint 5 éve
Marrone miért nem kért szimplán időt, ha ezt akarta? 😊Ki akarta cselezni Reich-t. 😊
iktriad
Amúgy a DPI-t a pályán be kellett volna fújni, az volt.
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Az már legyen a te bajod 😀 De tény hogy a nagy játékhoz általában kell az ellenfél is.Mint ma Mack a védőink mellett.Nem az, szánalmas volt ahogy elfutott az elkapó a blitzelő védő mellett.Nojsz.Hat ez az..
iktriad
Bence94
Baba Yaga
iktriad
több mint 5 éve
Marrone miért nem kért szimplán időt, ha ezt akarta? 😊
több mint 5 éve
Mint ma Mack a védőink mellett.Nem az, szánalmas volt ahogy elfutott az elkapó a blitzelő védő mellett.Nojsz.Hat ez az..
iktriad
Bence94
Baba Yaga
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
Nem az, szánalmas volt ahogy elfutott az elkapó a blitzelő védő mellett.Nojsz.Hat ez az..
iktriad
Bence94
több mint 5 éve
Nojsz.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Kéne egy turnover, de nem látom ezt összehozni ma a D-ből...Macknek nem volt meg fumbleje iden,ne most szakitsa meg jo szokasat😀
iktriad
több mint 5 éve
Kéne egy turnover, de nem látom ezt összehozni ma a D-ből...
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Moore gyonyoruen ert oda
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Vina for prez.
több mint 5 éve
A védelem még mindig bye weeken van...
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ebron vegre villantott
több mint 5 éve
Not Goode.na ja...
twitter.com/LaurieFitzptrck/status/1196134568585248774
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!