Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
mekkora homály
több mint 8 éve
Na most mi a helyes eljárás: fussunk, vagy adjuk Ben kezébe a meccset aki épp elég gyenge?Fussunk, jöjjön egy FG, a másodikban meg lehet fordítani.
Jan
több mint 8 éve
Micsoda játék! Még kettő és safety
több mint 8 éve
Na most mi a helyes eljárás: fussunk, vagy adjuk Ben kezébe a meccset aki épp elég gyenge?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
Ezaz. Kezdjünk el személyeskedni....
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Ez esetben sosem volt megegetett cb 😊eaglesmcnabbSosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊Nyilván
szampi#33sosemvoltál cb, ígynem istudnál nyilatkozni
Klaci79
több mint 8 éve
Nem hiszem, de a hozzaszolasodbol lejön, meg a velemenyedbolIsmerjük egymást valahonnan? 😀Sosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊Nyilván sosem voltál cb, így nem is tudnál nyilatkozni
szampi#33
Klaci79
szampi#33
több mint 8 éve
Sosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊Nyilván
szampi#33sosemvoltál cb, ígynem istudnál nyilatkozni
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ismerjük egymást valahonnan? 😀Sosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊Nyilván sosem voltál cb, így nem is tudnál nyilatkozni
szampi#33
Klaci79
több mint 8 éve
Sosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊Nyilván sosem voltál cb, így nem is tudnál nyilatkozni
szampi#33
több mint 8 éve
Na a védelem is teljesít ám ma! A hosszú TD, ebben a driveban két missed tackle-ös play, ami miatt tudnak haladni...
több mint 8 éve
Kabaré basszus...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Sosem értettem azokat a cornereket akik azok után, hogy csúnyán megégtek még leállnak emberkedni az őket megégető elkapóval.Kabaré 😊
több mint 8 éve
kritikán aluli az O.. :/Hélitakarodj volt már. Ligaelit futónk van, ligaelit elkapónk és még mindig itt tartunk.
herewego
több mint 8 éve
Szegény Ben, ha néha jót dob akkor sincs catch
több mint 8 éve
DHB visszajött.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
A végén még Mocacchino mennybe megy, pedig csak szarok vagyunk
több mint 8 éve
Ritka hiba Browntól.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
szerintem Burns-t
több mint 8 éve
buffstream.com/watch/nfl-5.php
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
Hát ennyire hiányzott Haden...www.youtube.com/watch?v=zhjd5-H2m1o
Új stream: www.youtube.com/watch?v=NZ6C8nbR2iI
Szokol
itt van hang is