NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
2 órája
Richardsont meg se ismertem haj nélkül
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
There now will be three more entrants into the postseason dance: the Jaguars, Chargers and Bills all will clinch playoff spots.
We are just the Ravens!
2 órája
Dee Winters. Mekkora pick volt anno GM Gameben!!! 😀 😀 😀 😀 😀Szeplőtelen fogantatás és Rivers? 😊Tudom, hogy karácsony van, de egy Colts comeback még így is nagyobb csoda lenne, mint a szeplőtelen fogantatás, 😊Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
KeyG
iktriad
Nomac
Stez elment, tuti fordít a Colts.Pláne, hogy még le is írtam egy olyan állítást, ami sikít a jinxért.
Nomac
Szerkesztette: iktriad
2 órája
Majdnem 😀
2 órája
Stez elment, tuti fordít a Colts.
2 órája
Szeplőtelen fogantatás és Rivers? 😊Tudom, hogy karácsony van, de egy Colts comeback még így is nagyobb csoda lenne, mint a szeplőtelen fogantatás, 😊Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
KeyG
iktriad
2 órája
Egyből jön a turnover. Aki tud, az tud. Szívesen Indy. 😀Tudom, hogy karácsony van, de egy Colts comeback még így is nagyobb csoda lenne, mint a szeplőtelen fogantatás, 😊Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
KeyG
iktriad
2 órája
Túl sok Ravens önszopatásba volt már részem, semmit sem hiszek el a végéigTudom, hogy karácsony van, de egy Colts comeback még így is nagyobb csoda lenne, mint a szeplőtelen fogantatás, 😊Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
KeyG
iktriad
We are just the Ravens!
2 órája
Tudom, hogy karácsony van, de egy Colts comeback még így is nagyobb csoda lenne, mint a szeplőtelen fogantatás, 😊Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
KeyG
2 órája
Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Te nem láttad az utóbbi 3 prime meccset?
Stez
We are just the Ravens!
2 órája
Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.Jó éjt? Talán jó reggelt! 😀
Stez
2 órája
Na jo ejt, grat a 49ersnek. Rivers ma jo volt, adtam.
2 órája
Elment a hangja a refnek?
We are just the Ravens!
2 órája
Franklin masterclass
2 órája
Az TD
We are just the Ravens!
2 órája
Latu meg Stewart hasznalhatoak.Deforest és még ki a 2 másik?Hanyinger ez a D-line… undoritoAz egesz front egy hulladek. Nagyjabol harom jatekoson kivul kuka az egesz
Bence94
Stez
iktriad
2 órája
Deforest és még ki a 2 másik?Hanyinger ez a D-line… undoritoAz egesz front egy hulladek. Nagyjabol harom jatekoson kivul kuka az egesz
Bence94
Stez
2 órája
Hanyinger ez a D-line… undoritoAz egesz front egy hulladek. Nagyjabol harom jatekoson kivul kuka az egesz
Bence94
2 órája
A Colts D nem tudta volna ezt a "remek" formát vasárnapra tartogatni?
2 órája
Hanyinger ez a D-line… undorito
3 órája
Ez catch, de már semmi nem merek mondani
We are just the Ravens!
3 órája
Na ez inkabb wtf challenge