NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
2 órája
Nézd meg Aaron Rodgers Ravens elleni catchjétMIT? Azt hogy végig mozgot a labda? És hogy 2 kézzel nem tudta megfogni? Hol is a kontroll a labdán?De kontrollálta, tök mindegy hány secÉs nem adják meg, nem is értemJó ha 0,3 scre kontrollálta és a földet érve azonnal megmozdult a labda. Sanszosan itt bukott.
Tarsi
Stev85
KeyG
Stev85
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
Ez a front nagyjabol olyan szinten van a 49ers tamadoi ellen, mintha egy college vs nfl csapat tolna egymas ellen.
2 órája
MIT? Azt hogy végig mozgot a labda? És hogy 2 kézzel nem tudta megfogni? Hol is a kontroll a labdán?De kontrollálta, tök mindegy hány secÉs nem adják meg, nem is értemJó ha 0,3 scre kontrollálta és a földet érve azonnal megmozdult a labda. Sanszosan itt bukott.
Tarsi
Stev85
KeyG
2 órája
Át is fogott és behúzta testhez, ha ez nem elkapás akkor mi? Mire megmozdult a labda rég lent volt.És nem adják meg, nem is értemJó ha 0,3 scre kontrollálta és a földet érve azonnal megmozdult a labda. Sanszosan itt bukott.
Tarsi
Stev85
2 órája
De kontrollálta, tök mindegy hány secÉs nem adják meg, nem is értemJó ha 0,3 scre kontrollálta és a földet érve azonnal megmozdult a labda. Sanszosan itt bukott.
Tarsi
Stev85
We are just the Ravens!
2 órája
És nem adják meg, nem is értemJó ha 0,3 scre kontrollálta és a földet érve azonnal megmozdult a labda. Sanszosan itt bukott.
Tarsi
2 órája
És nem adják meg, nem is értem
2 órája
Ez milyen challenge?Ez pont olyan, hogy amilyen kedvuk van a zebraknak, ugy adogatjak meg az ilyeneket catchnek es incomplete-nek. Steichen szerintem inoabb csak meg akarta torni a 49ers lenduletet.
KeyG
2 órája
Itt mire ment a piros? Megvolt az elkapás tisztán, majd már a földön volt mire földet ért a labda.
2 órája
Kriminalis a vedelem. Oke, serult a csapat fele, de hat na, az elozo heten jo volt az egyseg megis. Elkepeszto ez a hullamzas.OKádék a mai performance... MOndjuk ha ez a challenge bejön az nagy
Stez
2 órája
Kriminalis a vedelem. Oke, serult a csapat fele, de hat na, az elozo heten jo volt az egyseg megis. Elkepeszto ez a hullamzas.
2 órája
Pierce csinalja az ujonc penzevel, amit Pittmannek kene evi 25 millioert. Amennyire nem csipaztam az elso ket es fel eve utan, most annyira birom, olyan big play abilityje van.
2 órája
Amikor totál felesleges bedobja a DPI t xD Ha ez az Pittman első passza is az volt...
2 órája
Az oreg megint odatette
2 órája
Pierce went through
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Taylort nagyon jegeljukTetszik az offense, haladunk, de azert remelem, Rivers karja birni fogja, eleg kemeny, hogy kb csak passzolunk eddig. Mondjuk a buntetesekkel mindig be is szopatjuk magunk, hogy passzolni kelljen
Bence94
2 órája
Taylort nagyon jegeljuk
3 órája
CMC TDt mindig szivesen látok
3 órája
Kemény, a statjai konkrétan semmik.Laquan Treadwellt láttam? Hát még a ligában? Colts 13-aswww.espn.com/nfl/player/_/id/3051889/laquon-treadwell
KeyG
Negritis, a vajda
Szép ST player lett belőle.
We are just the Ravens!
3 órája
Egy dolgod van, hogy vigyazz a labdara. Nana, hogy kiverik a kezedbol
3 órája
Laquan Treadwellt láttam? Hát még a ligában? Colts 13-as
KeyG