Indianapolis Colts - Tennessee Titans
1 hónapja
Egyszer majd fejtse meg nekem valaki, hogy mi történt DJ-vel.Anthony Richardsonnal lenyomott egy campet es kiraly lett. Erted, ebben nincs semmi titok, ha a GOAT-tol tanulsz, jo leszel.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Alex Smith története kb. ugyanez volt.Egyszer majd fejtse meg nekem valaki, hogy mi történt DJ-vel.olyan közegbe került, ahol minden adott körülötte.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
Egyszer majd fejtse meg nekem valaki, hogy mi történt DJ-vel.olyan közegbe került, ahol minden adott körülötte.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Egyszer majd fejtse meg nekem valaki, hogy mi történt DJ-vel.Egy kompetens edző kezei közè került....Steichen kezei között Hurts is MVP volt
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Egyszer majd fejtse meg nekem valaki, hogy mi történt DJ-vel.
1 hónapja
Jones az MVP Taylor a OPOY Steichen a COY
1 hónapja
Jones leszarja mar, ha ember van Pierce-en, ha egy az egyben van a vedovel, feldobja ra, bizik benne.
1 hónapja
Azert a bokajaval folyamatosan szopott az elmult evekben. Ne kiabaljuk el.Szerencsére nem sérülékeny, és maradjon is így sokáigHa JT nem lesz OPOY netto beszarok...hosszú még a szezon. Le is sérülhet
Stev85
shagi0206
Stev85
1 hónapja
Azért két éve már elment levesbe, inkább ne kísértsük a sorsot 😊Szerencsére nem sérülékeny, és maradjon is így sokáigHa JT nem lesz OPOY netto beszarok...hosszú még a szezon. Le is sérülhet
Stev85
shagi0206
Stev85
De amúgy csak 26 éves még. Papíron van benne még néhány jó év.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Meg mindig amulok a falon amugy. JT tele van olyan futasokkal, hogy 6-7 yardig ember sem kerul a kozelebe, ugy takaritanak neki. A tobbit meg megoldja o, mert egy asz.Ellestèk a tavalyi játèkot tőlünk 😏 eddig simán üti a rekordot. A Coltstól nem sajnálom pláne hogy Steichent bírom.
Stez
1 hónapja
Szerencsére nem sérülékeny, és maradjon is így sokáigHa JT nem lesz OPOY netto beszarok...hosszú még a szezon. Le is sérülhet
Stev85
shagi0206
1 hónapja
Ha JT nem lesz OPOY netto beszarok...hosszú még a szezon. Le is sérülhet
Stev85
1 hónapja
Meg mindig amulok a falon amugy. JT tele van olyan futasokkal, hogy 6-7 yardig ember sem kerul a kozelebe, ugy takaritanak neki. A tobbit meg megoldja o, mert egy asz.
1 hónapja
Taylor drive, Pittman drive, Taylor drive. Pepitázunk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Atyaég!
1 hónapja
Zseni
1 hónapja
Ja, ott is bekaksiztam, nehogy serules legyen.Mar az osszes ilyen leerkezesnel fosok, hogy concussion, amikor valakit igy szerelnek, hogy a sisak a gyepnek csapodik. Jones egybol oda is akart kapniWarrennek is odacsapodott a feje
Stez
Bence94
1 hónapja
Mar az osszes ilyen leerkezesnel fosok, hogy concussion, amikor valakit igy szerelnek, hogy a sisak a gyepnek csapodik. Jones egybol oda is akart kapniWarrennek is odacsapodott a feje
Stez
1 hónapja
Egy Taylor drive, egy Pittman drive.

1 hónapja
JT-re nincsenek szavakMondjuk ilyen fal mogott.. 😃
Bence94
Amit Nelsonek hetrol hetre muvelnek iden, az zsenialis.