Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
Az kemény
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jó lesz az. Idén nem érdekes. A playcall mindkét oldalon a safetyk meg az újonc elkapók érdekelnek. Sajna a passrush reménytelennek tűnikKezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁Kellett rászólnod. 😃
G.P.
KeyG
több mint 1 éve
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?Elkapás, földetérés után nem kelt fel. Fene se tudja egyelőre. Ágyéksérülés
shagi0206
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?Non contact ágyéksérülés. Remélem nem komoly, mert nagyon kéne a Browns és a Ravens ellen. .
shagi0206
több mint 1 éve
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?
több mint 1 éve
Engram után Washinton 1. TD-je, de neki az 1. az NFL-ben is.
több mint 1 éve
Kezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁Kellett rászólnod. 😃
G.P.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Pick TD. 😀
több mint 1 éve
Már nem sokáig...
több mint 1 éve
Hát nem gondoltam, hogy arra kelek fel, hogy vezet a Bengals 😀
több mint 1 éve
Kezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁
több mint 1 éve
Browning nagyot villant ma, de a D továbbra is homály. Na mindegy, hátha így nem viszik el Anarumot HC-nak.
több mint 1 éve
Én értem hogy harmadik meg csereirányito, de egy egyben hagyni a szélen Chaset kicsit hülyén néz ki
több mint 1 éve
gedam
6 026
browning mvp
több mint 1 éve
Hűbammeg, mi van itt.
több mint 1 éve
Atyaég.
több mint 1 éve
Csodás kezdés a 2. félidőben is...Kéne egy turnover a D-től, csak ma mindenki vakon van tőlük.
több mint 1 éve
De hát a kezében voltSztem azért ezt bravúr lett volna elkapni, alul volt dobva a labda jócskán, ketten álltak Trevorka arcábanHihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
A td-k fixen beleégtek az agyamba a szezon soránKopaFabianPfff micsoda dropSokadik Ridleytől kulcshelyzetben...
KopaFabian
iktriad
.... pic.twitter.com/37g0H3sZyv
— Fitz (@LaurieFitzptrck) December 5, 2023
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
Sztem azért ezt bravúr lett volna elkapni, alul volt dobva a labda jócskán, ketten álltak Trevorka arcábanHihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
A td-k fixen beleégtek az agyamba a szezon soránKopaFabianPfff micsoda dropSokadik Ridleytől kulcshelyzetben...
KopaFabian
iktriad
iktriad

több mint 1 éve
Szezon alatt értettem és írtam, nem a mai meccsre. Nem is volt 6 drive. De két TD mellett négyet elejtettek? Esküszöm azt hittem nézem. Na mindegy, huzzatok bele mert itt nekünk ki kell kapni biztató jelekkel. Utóbbi megvan.
G.P.
több mint 1 éve
Nem is volt 6 drive. De két TD mellett négyet elejtettek? Esküszöm azt hittem nézem. Na mindegy, huzzatok bele mert itt nekünk ki kell kapni biztató jelekkel. Utóbbi megvan.
több mint 1 éve
Hihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
KopaFabian
iktriad