NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 2 éve
Új kompetens GM és HC kéne. Khan még egyet se tudott találni 10 év alatt,,,Ki fogunk kapni másodszor is a Texanstól... Ettől a Texanstól.
iktriadEz de megalázó...Nehéz lenne eldönteni, hogy a tavalyi vagy az idei év a cikibb.
iktriad
Nagyon kéne ennek a franchise-nak egy teljes kultúraváltás, mert egyszer majd Trevor újoncszerződése is lejár, és gondolom jó lenne, ha maradni akarna.
Kampman
több mint 2 éve
En nem sirok utana.. oriasi arc, csak szegenykem rovidlato. Es kurvara le van torve a moralja is.
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Ki fogunk kapni másodszor is a Texanstól... Ettől a Texanstól.
iktriad
Ez de megalázó...Nehéz lenne eldönteni, hogy a tavalyi vagy az idei év a cikibb.
iktriad
Nagyon kéne ennek a franchise-nak egy teljes kultúraváltás, mert egyszer majd Trevor újoncszerződése is lejár, és gondolom jó lenne, ha maradni akarna.
több mint 2 éve
Ez de megalázó...
több mint 2 éve
Ki fogunk kapni másodszor is a Texanstól... Ettől a Texanstól.
több mint 2 éve
Az eső nem tesz jót az elkapóknak. Meg a védőknek sem, néhány INT is pályán maradt.A Jags elkapóinka eső sem kell idén a droppokhoz.
peterk2005
több mint 2 éve
Az eső nem tesz jót az elkapóknak. Meg a védőknek sem, néhány INT is pályán maradt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Dropsonville.
több mint 2 éve
Ford és Campbell is behúzhatott volna egy picket.
több mint 2 éve
Hát ez úgy lett catch, hogy a védő vacillált, hogy elkapjam? ne kapjam? áh, elengedem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Cisco!!!
több mint 2 éve
Ebben sokkal több volt 3 pontnál...
több mint 2 éve
Végre valami a D-től!!!
több mint 2 éve
dioadam
597
Akkor már csak 3 év és jön az újabbazért itt egyértelmű a fejlődés, már most kétszer annyi győzelemnél járnak...30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
iktriad
r.baggio
Húsrágó
több mint 2 éve
Mickens, ez szep volt.
több mint 2 éve
Ez az a Mickens akit mi ismerünk.
több mint 2 éve
Végre Khan is így gondolta a minap. 😊30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
azért itt egyértelmű a fejlődés, már most kétszer annyi győzelemnél járnak...30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
Miért? A Brownsnak bejött pár éve.30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Philipp Dorsett Revenge Game.
több mint 2 éve
"Tibodó"-ra esküsznek az okosak. Rá gondoltam.Nem bánnám, ha mindkét oldalon lenne egy korszakos tehetségnek tartott játékos.Szerintem nincs korszakos tehetség a 2022 drafton, de cáfoljon rám az illető. Ha lesz, nem mi választjuk ki.
Húsrágó
iktriad
több mint 2 éve
Ettől a Texanstól otthon is kikapni elég nagy szégyen (lesz).
több mint 2 éve
Nem bánnám, ha mindkét oldalon lenne egy korszakos tehetségnek tartott játékos.Szerintem nincs korszakos tehetség a 2022 drafton, de cáfoljon rám az illető. Ha lesz, nem mi választjuk ki.
Húsrágó