NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
ha 55-2 lesz a vége, akkor nyertünk
több mint 10 éve
érdekes nézni ezt a futás blokkolásnak nevezett valamit, amit az OL előad...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
3 & 9 és futunk? 😀 😀 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
I-form, Reggie Wayne szétesősen laza motion, T-Rich 1-2 yard... Nem kiszámítható 3-ik alkalommal egy drive alatt...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
ebből a playből csak 2 td-t csináltunk hétfőn 😀
több mint 10 éve
Bradshaw minden meccsen megkapja ezt a lasztit 😀
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Megnyugodtam, az Offense-el nem lesz ma nagy baj.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
TE ek fognak megfojtani minketphylosCsak a szokásos. 😕
több mint 10 éve
ez a blitz nem elég Luki ellen
több mint 10 éve
Mondtam, hogy Fleenernek jó napja lesz ma.
több mint 10 éve
TEk...thx
és meg is halt a streamem 😀Farkywww.streamking.org/channel10.htmliktriad
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Komolyan olyan az offenseünk mintha valami demo Maddenben lennénk és csak 2 féle futó play lenne unlockolva...
több mint 10 éve
és meg is halt a streamem 😀
több mint 10 éve
Dwayne Allen mindkét TE-nk, ő ekkora állat
több mint 10 éve
Gararrdnak volt egy-két jó szezonja.10 éve nincd QBtok és inkább megpróbálja kinyírni magát 😀Steza Jax kabala is felakasztotta magát inkább, mint hogy Hennet nézzeStezDehogy is, ezt csinálja több mint 10 éve.iktriad
A Colts támad először.
több mint 10 éve
Én nem iszom.Fogad valaki arra, hogy a meccs után belinkeli valaki a JAGS-fórumba a Henne is a *** videót? Nekem van egy söröm, hogy igen 😊phylosPersze, évekkel ezelőtt csináltál egy kamu accountot iktriad néven, csak azért hogy ezt a videót belinkelhesd és igazad legyen egy sörért 😀bobi0092
Go Jags!
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Nah a game főképernyőn, Red Zone channel kisképernyőn (éljen a Gamepass) remélem hamar megcserélhetem őket.
több mint 10 éve
10 éve nincd QBtok és inkább megpróbálja kinyírni magát 😀a Jax kabala is felakasztotta magát inkább, mint hogy Hennet nézzeStezDehogy is, ezt csinálja több mint 10 éve.iktriad
több mint 10 éve
Fogad valaki arra, hogy a meccs után belinkeli valaki a JAGS-fórumba a Henne is a *** videót? Nekem van egy söröm, hogy igen 😊phylosEstét
Állom 😀
több mint 10 éve
a Jax kabala is felakasztotta magát inkább, mint hogy Hennet nézzeStezDehogy is, ezt csinálja több mint 10 éve.