NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 11 éve
Fogad valaki arra, hogy a meccs után belinkeli valaki a JAGS-fórumba a Henne is a *** videót? Nekem van egy söröm, hogy igen 😊phylosPersze, évekkel ezelőtt csináltál egy kamu accountot iktriad néven, csak azért hogy ezt a videót belinkelhesd és igazad legyen egy sörért 😀
több mint 11 éve
a Jax kabala is felakasztotta magát inkább, mint hogy Hennet nézze
több mint 11 éve
Go értelmes playhívás.bobi0092Remélem T-Rich sokat lesz foglalkoztatva. És nem nem dugott/dugott a meccs előtt(nem tudom melyik a jó verzió nekünk).
több mint 11 éve
Fogad valaki arra, hogy a meccs után belinkeli valaki a JAGS-fórumba a Henne is a *** videót? Nekem van egy söröm, hogy igen 😊
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Hennehez pont nem kell pass rush, ő is van olyan hülye, hogy bebújik a rookie centeretek segglyukába, aztán eltöri az állkapcsát.Kár, hogy nincs pass rushotok, hogy Hennet kiszedjétek. Bár lehet Pagano kiadta napi parancsba, hogy nehogy sérülést okozzatok neki. 😀iktriadGondoltam beáll BortlesStez55-2StezSzerintem nem foguk ennyire dominálni/alázni, de köszi a bizalmat. 😀iktriad
több mint 11 éve
Go értelmes playhívás.
több mint 11 éve
Kár, hogy nincs pass rushotok, hogy Hennet kiszedjétek. Bár lehet Pagano kiadta napi parancsba, hogy nehogy sérülést okozzatok neki. 😀Gondoltam beáll BortlesStez55-2StezSzerintem nem foguk ennyire dominálni/alázni, de köszi a bizalmat. 😀iktriad
több mint 11 éve
Gondoltam beáll Bortles55-2StezSzerintem nem foguk ennyire dominálni/alázni, de köszi a bizalmat. 😀iktriad
több mint 11 éve
55-2StezSzerintem nem foguk ennyire dominálni/alázni, de köszi a bizalmat. 😀
több mint 11 éve
Go Jags!
több mint 11 éve
Nem mintha a Jaguars tight endjein múlna hogy ki nyerHöriIgaz, majd a Colts TEjei döntik el a meccset.
Csak jelenzi próbáltam mennyire szánalmas a depthünk a poszton. És Michael Egnew még így is csak P squados. 😀😀
több mint 11 éve
A mi inaktívjainkRB Storm Johnson, OG Tyler Shatley, OT Austin Pasztor, WR Marqise Lee, WR Tavarres King, TE Clay Harbor, CB Jeremy Harris
A Jags TE szituációja a következő: Mickey "Kenny Powers II" Shuler kezd, aki 3 hete van a csapatnál, 2010 óta játszott 8 meccsen, és van 2 elkapása. A cseréje, Marcel Jensen egy UDFA rookie, aki a héten hoztunk fel a practice squadból, tehát ma debutál az NFLben. 3. TE nincs....
A Colts nézői:
16 Rogers
50 Freeman
53 Carter
60 Louis
62 Holmes
76 Reitz
97 Jones