NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
Hatalmas steal.nyilván, nála van GM-ben😀StezHurns!!!!!!!4444!mustaineTudtam, hogy te nagyon fogsz neki.iktriad
több mint 10 éve
meg Boom is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
nyilván, nála van GM-ben😀Hurns!!!!!!!4444!mustaineTudtam, hogy te nagyon fogsz neki.iktriad
több mint 10 éve
Hassie a pályán.
több mint 10 éve
Hurns!!!!!!!4444!mustaineTudtam, hogy te nagyon fogsz neki.
több mint 10 éve
Melyik meccs végét nézzem, a Baltimore, vagy a Pats meccset? 😀 (Nem gondoltam volna, hogy ezt a kérdést felteszem 😀)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Szép volt D# szerencsétek h Hurns nálam van fantasyban 😀FarkyNálam is ott van, csak a padon ül😊
több mint 10 éve
Ott az elso TD.... Remelem rengeteg koveti meg/Delonso_Majd másik meccsen😊
több mint 10 éve
Szép volt D# szerencsétek h Hurns nálam van fantasyban 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Grat Bortlesnek, jó volt a passz, de hogy ez hogy nézte be 3 védő, az kabaré 😀
több mint 10 éve
Ott az elso TD.... Remelem rengeteg koveti meg/Delonso_Legyen igazad!
több mint 10 éve
Ott az elso TD.... Remelem rengeteg koveti meg/
több mint 10 éve
Bortles TD!!!
több mint 10 éve
Ott van a Hurns TD!!!!
több mint 10 éve
Szééép
több mint 10 éve
Mondjuk lehet, hogy szerencsétlen Bortlest nem 30-0-nál kellett volna beállítani, hanem olyan állásnál, ahol elhiheti ő is, hogy van még reményStezKellett ez a szurkolók miatt is.
több mint 10 éve
Mondjuk lehet, hogy szerencsétlen Bortlest nem 30-0-nál kellett volna beállítani, hanem olyan állásnál, ahol elhiheti ő is, hogy van még remény
több mint 10 éve
Nem volt olvasható, mivel ez volt a play, hogy Ricsi kétszer elfut középen, elvonja a védők figyelmét, elbassza, harmadikra meg jön azisteni HakeeeeemRicsi nem tudja benyomni 1 yardrólStezcsodálkozol, nincs lyuk és tök olvasható még innen is a play, de legalább Nicks TD-je megvanFarky
több mint 10 éve
én egy Moncrief TD-t kérek mégshadyNincs még karácsony, bár Luck nagyon hasonlít egy ífjú mikulásra.
több mint 10 éve
shady
1 820
én egy Moncrief TD-t kérek még
több mint 10 éve
Ricsi nem tudja benyomni 1 yardrólStezcsodálkozol, nincs lyuk és tök olvasható még innen is a play, de legalább Nicks TD-je megvan