Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Hands to the face is volt amellett hogy megint fossa vertek Steeletmásodikra megadták
Blevi
több mint 2 éve
Lőjjük magunkat lábon! Sokszor. Jó az!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Azt en sem tudom mitol lett jobb a defense. De Ingram jo igazolas volt, az biztos.Watt mellett gyorsan, sokat tanult!
ulpianus
több mint 2 éve
Hands to the face is volt amellett hogy megint fossa vertek Steelet
több mint 2 éve
Azt en sem tudom mitol lett jobb a defense. De Ingram jo igazolas volt, az biztos.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Steele tolt egy giga holdingot
több mint 2 éve
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy az ellenfél védői ittak vért, vagy a Cowboys támadófala ivott gecit.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Ez a szabály, ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ezek meg faszok, h nem értik meg.de bakker tegnap a UCLA USC meccsen a UCLA QB TDt futott. Jött a USC fan!!!! UCLA sapkval hogy a QB írja alá. Aláírta ls jött a zászló! noormáloóis...........
shagi0206
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
decembertől kell jól focizni!Mondjuk hianyzik a D-line 3 legjobb embere.Kellemetlen kicsit a helyere kerul a Digazából ha középszar a védelem, akkor az nekem belefér, csak ne liga alja legyünk
Blevi
rva
Blevi
kicsit azt látom, hogy ha nem megy, akkor nagyon nem megy.
ezzel talán kellene valamit kezdeni, mert ha megy, akkor meg getszire megy
több mint 2 éve
mmdan
329
Hiába előny ez most nekünk, de lecumizhat az összes spori az idióta tauntig zászló miatt
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ez a szabály, ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ezek meg faszok, h nem értik meg.
több mint 2 éve
Na akkor nem kell tul kozelrol rugni az XPt, legalabb ezt tudjuk. Mindig kell egy taunting es nem lesz gond.
több mint 2 éve
Mondjuk hianyzik a D-line 3 legjobb embere.Kellemetlen kicsit a helyere kerul a Digazából ha középszar a védelem, akkor az nekem belefér, csak ne liga alja legyünk
Blevi
rva
több mint 2 éve
Taunting. Mint A Tanúban: a statuálás a lényeg.
több mint 2 éve
ezt a szánalmas tauting szabályt...........
több mint 2 éve
na, ez a taunting is nevetséges...
több mint 2 éve
Nem is rossz formaban tert vissza CEH. Ez a taunting szabaly erthetetlen, de mindegy.
több mint 2 éve
Kellemetlen kicsit a helyere kerul a Digazából ha középszar a védelem, akkor az nekem belefér, csak ne liga alja legyünk
Blevi
több mint 2 éve
tamas424
1 757
Vakon vagyunk minden szinten
több mint 2 éve
Kellemetlen kicsit a helyere kerul a D
több mint 2 éve
nyilvánvalóan nem vagyok szakértő, de nem lehetne több press man coverage-t játszani? akkor talán hazaérhetne a noname arcokból álló passrush? (+ Parsons, aki elég súlytalan btw)
több mint 2 éve
Ennél a Pringle passznál mit hívott Quinn? 😀A SS rohan előre, de nem blitzel, ember sehol, rábízta a shallow zónát?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Na jó, Pringles is. Pedig az népszerű, ennyi ember közül legalább az egyiknek rá kellene mozdulnia. Biztos ecetes ízesítésű.Bantoan uresek az emberekNem, csak Tyreek Hill...
Blevi
gyeek