Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys
1 feliratkozó
több mint 2 éve
igaz, hagyjuk üresen Tyreek Hill-t! mekkora ötlet 10 yard cushion-el játszani
több mint 2 éve
Hillt nem tartjak veszelyesnek, hogy fogja valaki. Vegul is engem nem zavar.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Bantoan uresek az emberekNem, csak Tyreek Hill...
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Bantoan uresek az emberek
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Azért ne hagyjuk ki a felsorolásból 3 évig épített Hundley-t se!Végre megtaláltam A Képet
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Big Mike tight end volt egyetemen? Azt hittem corner! 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
Azért ne hagyjuk ki a felsorolásból 3 évig épített Hundley-t se!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
hát, ez a Gallup kézfogó is esélyes lett volna egy DPI-re, de az ilyeneket csak ellenünk dobják bea bírókkal együtt is nyerünk
több mint 2 éve
Ez nem volt PI?Amikor ennyire nincs esely elkapni (a labda kozelebennem volt), akkor az ilyen minimalis kontakt nem igazan DPI. Persze szurkoloent minden az, azt megertem.
tamas424
Mondjuk a Chiefsnek se dobnak ma semmit szinte. Csak ilyen total nylvanvalo meteres bemozdulasokat.
több mint 2 éve
Most látom ki a bíró, nekünk annyi…Eddig semmit nem dobtak, pedig lett volna ok.
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 757
Ez nem volt PI?
több mint 2 éve
tamas424
1 757
Most látom ki a bíró, nekünk annyi…
több mint 2 éve
Dak passzai elég pontatlanok eddig. Ez a legutóbbi most egy Zeke Elliottba került.
több mint 2 éve
na!
több mint 2 éve
Am ha kikapunk az a jo ha eldol felidore. Pulykas vacsim melle csutortokon gyozelmet szeretnek.
több mint 2 éve
Steele nem blokkolt, ölelt. Mégegy elmulasztott sárga, Steele még mindig a bal oldalon.
több mint 2 éve
Aszongya a komm, a Chiefs defense beter and better. Alul a kiiras: masodik legrosszabb a ligaban. Meg a vegen feltornek bottom 5-ig!
több mint 2 éve
Hihetetlen, hogy Collins-Steele cserét nem lépték meg. Már a Falcons ellen se kellett volna kezdenie.Collins nem játszott LT-t középiskola óta
gyeek
több mint 2 éve
Hihetetlen, hogy Collins-Steele cserét nem lépték meg. Már a Falcons ellen se kellett volna kezdenie.
több mint 2 éve
Az O-linet most, azonnal variálják meg, mert ez így nem állapot. Tyron utodján meg aktívan kell gondolkodni.nincs jobb LT-d, mint Steele, mert Nsekhe nem megoldás
gyeek
Tyron utódján már tavaly kellett volna gondolkozni, szóval a következő drafton első körben kell húzni valakit a 160 milliós QB-d védelmére
több mint 2 éve
Oké, ma a bírók nem dobnak sárgát. A fizetésüket adományozzák alapítványoknak!
több mint 2 éve
Az O-linet most, azonnal variálják meg, mert ez így nem állapot. Tyron utodján meg aktívan kell gondolkodni.
több mint 2 éve
Steele hogy bealudt, jézusom
több mint 2 éve
mitől talált magára a KC defense?túl sokat szidtam őket 😀
rva