NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 10 éve
Von stílusosan az 58. meccsén érte el az 50. sack-jét... 😀az 58 is lőtávolban van
StormST
több mint 10 éve
Igen, rondák a passzai és pontatlanok, de nem az erő a gond főlegÉn nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...Borzasztó nézni a passzait... És tényleg nem a karerősség az igazi baj
StormST
baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Von stílusosan az 58. meccsén érte el az 50. sack-jét... 😀

több mint 10 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...Borzasztó nézni a passzait... És tényleg nem a karerősség az igazi baj
StormST

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hát ez a O fal továbbra is zseniális... ilyen szarul játszani kész tudomány
több mint 10 éve
Amikor van ideje dobni és beleáll, akkor túldobja a WR-t, amikor siettetik, akkor dob gyengéket általábanÉn nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...az jó, az első meccsen legalább fél tucat labdáját láttam, ami sebességét tekintve gyenge volt
StormST
Törölt

több mint 10 éve
Az előző Ware sackje volt, ez Milleré
több mint 10 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...az jó, az első meccsen legalább fél tucat labdáját láttam, ami sebességét tekintve gyenge volt
StormST
több mint 10 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...

több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy nem tesszük magunknak nehézzé ezt a meccset és behúzzuk végül
több mint 10 éve
már megint Berry volt a királykíváncsi leszek a Broncos szezonjára, Manning már nem olyan bevállalós, a karja egyre gyengébb, a fos támadófal miatt pedig nem ízlik neki a passzolgatás
több mint 10 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.majd meccsbe hozzuk őket valamivel
Sixo
több mint 10 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.messze még a vége, de ha ilyen marad a passrush (amire van esély) akkor tényleg lesz a KC-nek keresnivalója
Sixo

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.
több mint 10 éve
Manning már nagyon nem akar ütést kapni, ahogy védő jön a közelébe, inkább elborul
több mint 10 éve
ezek micsoda játékok voltak, te jó ég, nehogy passzoljunk az rz-ba
több mint 10 éve
ezek olyan félelmetesen fos játékhívások voltak, egyiknél sem volt még csak esély sem a TD-reSame old Reid?
Törölt

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Már megint be vagy lőve? Pont arra utalt, hogy Kelce, elkapott TD-ivel megszakadt a tavalyi rossz sorozat. De pont nem így volt , hiszen Kelce tavaly is kapkodott el TD, a WR-ek továbbra sem kaptak el, összekeverte az elkapott TD-t meg az elkapót által szerzett TD-t.az WR TD lehetett, habár nem figyeltemHát valami olyasmit, idén végre valaki kapott el TD.Hogy mi van ? xD Gyulát valami félre informálta, tavaly is elég sok TE TD volt.Mit mondott?
Sixo
baggio
Sixo
de az előző szezonban a a KC-nak nem volt TD-je, amit WR kapott volna el
Törölt
több mint 10 éve
ezek olyan félelmetesen fos játékhívások voltak, egyiknél sem volt még csak esély sem a TD-re
több mint 10 éve
Na, erről van szó! Bruton! 😊

több mint 10 éve
No ez már kezd egy kicsit vicces lenni...

több mint 10 éve
az WR TD lehetett, habár nem figyeltemHát valami olyasmit, idén végre valaki kapott el TD.Hogy mi van ? xD Gyulát valami félre informálta, tavaly is elég sok TE TD volt.Mit mondott?
Sixo
baggio
Sixo
de az előző szezonban a a KC-nak nem volt TD-je, amit WR kapott volna el
több mint 10 éve
Ha valaki király az Jamaal! (örültfej)

Liverpool Fc