Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
Von stílusosan az 58. meccsén érte el az 50. sack-jét... 😀az 58 is lőtávolban van
StormST
több mint 9 éve
Igen, rondák a passzai és pontatlanok, de nem az erő a gond főlegÉn nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...Borzasztó nézni a passzait... És tényleg nem a karerősség az igazi baj
StormST
baggio
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Von stílusosan az 58. meccsén érte el az 50. sack-jét... 😀
több mint 9 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...Borzasztó nézni a passzait... És tényleg nem a karerősség az igazi baj
StormST
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
skullkill29
329
hát ez a O fal továbbra is zseniális... ilyen szarul játszani kész tudomány
több mint 9 éve
Amikor van ideje dobni és beleáll, akkor túldobja a WR-t, amikor siettetik, akkor dob gyengéket általábanÉn nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...az jó, az első meccsen legalább fél tucat labdáját láttam, ami sebességét tekintve gyenge volt
StormST
Törölt
több mint 9 éve
Az előző Ware sackje volt, ez Milleré
több mint 9 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...az jó, az első meccsen legalább fél tucat labdáját láttam, ami sebességét tekintve gyenge volt
StormST
több mint 9 éve
Én nem értem ezt a "Manning karja gyengébb" szöveget, állandóan túldobja a WR-eket, amikor van ideje dobni. Sokkal több gond van a timing-al...
több mint 9 éve
skullkill29
329
Nagyon remélem, hogy nem tesszük magunknak nehézzé ezt a meccset és behúzzuk végül
több mint 9 éve
már megint Berry volt a királykíváncsi leszek a Broncos szezonjára, Manning már nem olyan bevállalós, a karja egyre gyengébb, a fos támadófal miatt pedig nem ízlik neki a passzolgatás
több mint 9 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.majd meccsbe hozzuk őket valamivel
Sixo
több mint 9 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.messze még a vége, de ha ilyen marad a passrush (amire van esély) akkor tényleg lesz a KC-nek keresnivalója
Sixo
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Eddig azért nem nagyon van meccsben a Broncos, mondjuk nem is ők voltak az esélyesek, de azért ennyire homály játékra nem számítottam.
több mint 9 éve
Manning már nagyon nem akar ütést kapni, ahogy védő jön a közelébe, inkább elborul
több mint 9 éve
ezek micsoda játékok voltak, te jó ég, nehogy passzoljunk az rz-ba
több mint 9 éve
ezek olyan félelmetesen fos játékhívások voltak, egyiknél sem volt még csak esély sem a TD-reSame old Reid?
Törölt
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Már megint be vagy lőve? Pont arra utalt, hogy Kelce, elkapott TD-ivel megszakadt a tavalyi rossz sorozat. De pont nem így volt , hiszen Kelce tavaly is kapkodott el TD, a WR-ek továbbra sem kaptak el, összekeverte az elkapott TD-t meg az elkapót által szerzett TD-t.az WR TD lehetett, habár nem figyeltemHát valami olyasmit, idén végre valaki kapott el TD.Hogy mi van ? xD Gyulát valami félre informálta, tavaly is elég sok TE TD volt.Mit mondott?
Sixo
baggio
Sixo
de az előző szezonban a a KC-nak nem volt TD-je, amit WR kapott volna el
Törölt
több mint 9 éve
ezek olyan félelmetesen fos játékhívások voltak, egyiknél sem volt még csak esély sem a TD-re
több mint 9 éve
Na, erről van szó! Bruton! 😊
több mint 9 éve
No ez már kezd egy kicsit vicces lenni...
több mint 9 éve
az WR TD lehetett, habár nem figyeltemHát valami olyasmit, idén végre valaki kapott el TD.Hogy mi van ? xD Gyulát valami félre informálta, tavaly is elég sok TE TD volt.Mit mondott?
Sixo
baggio
Sixo
de az előző szezonban a a KC-nak nem volt TD-je, amit WR kapott volna el
több mint 9 éve
Ha valaki király az Jamaal! (örültfej)
Liverpool Fc