Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
PM ügyes, game over
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Fluker a szezon zárón egész jó volt Houston ellen.de legalább egy-egy jó megmozdulása is vanÉs még megszólták Reidet. 😀Hát előző meccsen JJ Watt szanaszét verte, mint ahogy ma Houston teszi ugyanazt. Szar volt eddig 1.5 meccsen, erős ellenfelek ellen.
Most jut eszembe, én meg elvittem FA-n minimumért
hákiakirály
Törölt
Sixo
Watt és Houston ellen meg senki sem jó, kivétel a Colts OL
Törölt
több mint 9 éve
Maxwell leszedné őket a pályárólde legalább egy-egy jó megmozdulása is vanÉs még megszólták Reidet. 😀Hát előző meccsen JJ Watt szanaszét verte, mint ahogy ma Houston teszi ugyanazt. Szar volt eddig 1.5 meccsen, erős ellenfelek ellen.
hákiakirály
Törölt
Sixo
Törölt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
de legalább egy-egy jó megmozdulása is vanÉs még megszólták Reidet. 😀Hát előző meccsen JJ Watt szanaszét verte, mint ahogy ma Houston teszi ugyanazt. Szar volt eddig 1.5 meccsen, erős ellenfelek ellen.
hákiakirály
Törölt
Sixo
több mint 9 éve
mindig Ő (kacsintóssmile)Na ki a király!?!A Király Sanyi?
alatriste
Sixo
Liverpool Fc
több mint 9 éve
És még megszólták Reidet. 😀Hát előző meccsen JJ Watt szanaszét verte, mint ahogy ma Houston teszi ugyanazt. Szar volt eddig 1.5 meccsen, erős ellenfelek ellen.
hákiakirály
Törölt
több mint 9 éve
hiányoltam a play utáni unnecessary roughness-t a denvertől, méltő keretbe foglalta volna az egész drive-t
több mint 9 éve
Maclinnek szóljon már vki, hogy a csilli-villi fülbevaló már nem menő. Amúgy szép blokk volt tőle a TD-nál.Kelcének is van
Greengo
több mint 9 éve
És még megszólták Reidet. 😀Most jut eszembe, én meg elvittem FA-n minimumért
hákiakirály
több mint 9 éve
Maclinnek szóljon már vki, hogy a csilli-villi fülbevaló már nem menő. Amúgy szép blokk volt tőle a TD-nál.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
skullkill29
329
Charles a legnagyobb király : D
több mint 9 éve
hoppáhoppá
több mint 9 éve
toothy
222
Megdolgoztak ezert a Vadlovak..
több mint 9 éve
Na ki a király!?!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Elsőre valamiért Belichick-et olvastamén Billickre emlészempontosabban akkor a DC (Rex Ryan) kért időtKi is nyomot egy ilyent egy dallas meccs nyerő FG-nél? Akkor már Garrett volt?a Pats 16-0-s alapszakaszánál nagyobb poén volt, amikor Billick játszotta ezt el, azzal vesztette el a Ravens a megnyert meccset
Sixo
Törölt
Kampman
Törölt
több mint 9 éve
30 yard egy drive-ban ajándékba, ennyiből a D oda is adhatná előre a pontokat, nem kéne ennyit futkározni feleslegesen...
több mint 9 éve
Több buta ,érthetetlen szabálytalanság van a meccsen , mintha fejben nem lennének ott a a csapatok vagy nem tudom. Lehet, hogy ano leitatta őket.
több mint 9 éve
én Billickre emlészempontosabban akkor a DC (Rex Ryan) kért időtKi is nyomot egy ilyent egy dallas meccs nyerő FG-nél? Akkor már Garrett volt?a Pats 16-0-s alapszakaszánál nagyobb poén volt, amikor Billick játszotta ezt el, azzal vesztette el a Ravens a megnyert meccset
Sixo
Törölt
Kampman
több mint 9 éve
Von túlpörög egy kicsit 😛