NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 3 éve
akkor bocs 😀Nálam még a reklám megy 😀incompleteWatkins nem baszta földhöz mielőtt meglett volna neki?Szerintem de, legalábbis az utolsó kameraállás alapján úgy tűnt
Negritis
Vonster
Negritis
Vonster
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Nálam még a reklám megy 😀incompleteWatkins nem baszta földhöz mielőtt meglett volna neki?Szerintem de, legalábbis az utolsó kameraállás alapján úgy tűnt
Negritis
Vonster
Negritis
több mint 3 éve
incompleteWatkins nem baszta földhöz mielőtt meglett volna neki?Szerintem de, legalábbis az utolsó kameraállás alapján úgy tűnt
Negritis
Vonster
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Watkins nem baszta földhöz mielőtt meglett volna neki?Szerintem de, legalábbis az utolsó kameraállás alapján úgy tűnt
Negritis
több mint 3 éve
Watkins nem baszta földhöz mielőtt meglett volna neki?
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Ez az ember nem ér 😀
több mint 3 éve
3&7-re persze h megvan nekik 😕
több mint 3 éve
kellett volna a pontszerzés nagyon, így meg labdaszerzés vagy FG_n tartás kell h legyen esély
több mint 3 éve
nem hinném pedig hogy sosem tudott eddig elszakadni...tekintve h felé se nézünk nem igazán tudnám elővennikiváncsi vagyok Juditot mikoir vesszük előhát attól tartok, hogy leghamarabb egy esetleges vereségnél a bűnbakok között 😕
Negritis
eaglesmcnabb
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gordon lába túlpörgött kicsit hamar
több mint 3 éve
tekintve h felé se nézünk nem igazán tudnám elővennikiváncsi vagyok Juditot mikoir vesszük előhát attól tartok, hogy leghamarabb egy esetleges vereségnél a bűnbakok között 😕
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
na ne reklámozd itten a földijeidetkiváncsi vagyok Juditot mikoir vesszük elő
Negritis
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok Juditot mikoir vesszük előhát attól tartok, hogy leghamarabb egy esetleges vereségnél a bűnbakok között 😕
Negritis
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok Juditot mikoir vesszük elő
több mint 3 éve
Ha valaki azt mondta volna a meccs előtt, hogy a 3. negyed végén kapunk először TD-t azt valószínűleg kiröhögömengem ez annyira nem lep meg, az annál inkább h az O# egész korrektül halad
Vonster
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Ha valaki azt mondta volna a meccs előtt, hogy a 3. negyed végén kapunk először TD-t azt valószínűleg kiröhögöm
több mint 3 éve
sajna jött most már a TD 😕
több mint 3 éve
igen, azért írtam, hogy "szinte" 😀2 pontért vissza lehet vinni, nem?Lock is pont most fosott bevállalni egy neccesebb passzt, amikor szinte semekkorát nem bukhatott volna egy INT-telnah lássuk akkor a 2 pontosthát ez elég esélytelen volt sajnos
Negritis
Negritis
eaglesmcnabb
Negritis
Azért valljuk be nem túl gyakori az 😀
több mint 3 éve
istenem b+ Hill sajnos azt csinál amit akar
több mint 3 éve
2 pontért vissza lehet vinni, nem?Lock is pont most fosott bevállalni egy neccesebb passzt, amikor szinte semekkorát nem bukhatott volna egy INT-telnah lássuk akkor a 2 pontosthát ez elég esélytelen volt sajnos
Negritis
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Hát ez a 2 pontos elég halovány volt. De legalább tökösen nekimentünk.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Lock is pont most fosott bevállalni egy neccesebb passzt, amikor szinte semekkorát nem bukhatott volna egy INT-telnah lássuk akkor a 2 pontosthát ez elég esélytelen volt sajnos
Negritis
Negritis
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Most kéne őket megfogni valahogy
több mint 3 éve
nah lássuk akkor a 2 pontosthát ez elég esélytelen volt sajnos
Negritis