Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
YIKES!The Chiefs have outscored the Texans 82-14 since falling behind 24-0 in their divisional playoff game in January.
— Faux John Madden (@FauxJohnMadden) September 11, 2020
több mint 4 éve
Na most van vége. Amióta méltattad a Texans D kikapcsolja. Jinxelgetünk? Jinxelgetünk?Nem tudom melyik szezonnyitón voltunk utoljára ilyen kevesen.Amikor feljött hogy már az elején csöcsöket akartok posztolni én kinyomtam az eredménykövetöt pl.
Sixo
Viszont muszáj voltam visszajönni CEHt méltatni, nagyon jól néz ki a pályán, jó pickup lehet.
tenorx
több mint 4 éve
Az a Reid grafika burkoltan torkosborznak állította be a rozmárt. Veri magát a Texans rendesen...
több mint 4 éve
elég szolid voltam pedig, más sztem nem is linkelt semmit a meccs kezdete ótaNem tudom melyik szezonnyitón voltunk utoljára ilyen kevesen.Amikor feljött hogy már az elején csöcsöket akartok posztolni én kinyomtam az eredménykövetöt pl.
Sixo
Viszont muszáj voltam visszajönni CEHt méltatni, nagyon jól néz ki a pályán, jó pickup lehet.
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A képét lassan rá lehet tenni egy tejes dobozra. Teljesen eltűnt a pályán.Látta valaki ma JJ Wattot?1 QB hit-t láttam tőle
iktriad
elvileg 2 volt neki
Negritis
több mint 4 éve
Nem tudom melyik szezonnyitón voltunk utoljára ilyen kevesen.Amikor feljött hogy már az elején csöcsöket akartok posztolni én kinyomtam az eredménykövetöt pl.
Sixo
több mint 4 éve
Látta valaki ma JJ Wattot?1 QB hit-t láttam tőle
iktriad
elvileg 2 volt neki
több mint 4 éve
Látta valaki ma JJ Wattot?
több mint 4 éve
asszem ez eldőlthátha feláll
több mint 4 éve
Deal0-5? 😀ezt a Texans-t akár a Jags is elkaphatjaA sorsolásukat nézve benne van egy 0-4 kezdésnek.
Toto21
KoporShow
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 949
0-5? 😀ezt a Texans-t akár a Jags is elkaphatjaA sorsolásukat nézve benne van egy 0-4 kezdésnek.
Toto21
KoporShow
több mint 4 éve
ezt a Texans-t akár a Jags is elkaphatjaA sorsolásukat nézve benne van egy 0-4 kezdésnek.
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 949
ezt a Texans-t akár a Jags is elkaphatja
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Bob okos. Tudja, ha szar a csapat akkor senki nem akar idejönni. Főleg ha draft tőke sincs 😀eddig Watson eléggé limitált. Lehet egy jó elkapó kéne neki? 😀Vagy egy jó HC/GM?
Toto21
iktriad
több mint 4 éve
sztem egy jó HC és egy jó GM is kéne, csak ez legyen 2 ember 😀eddig Watson eléggé limitált. Lehet egy jó elkapó kéne neki? 😀Vagy egy jó HC/GM?
Toto21
iktriad
több mint 4 éve
eddig Watson eléggé limitált. Lehet egy jó elkapó kéne neki? 😀Vagy egy jó HC/GM?
Toto21
több mint 4 éve
lol Tytus Howard vagy 3szor leállt, azt hitte már vége a playnek, közben Watson meg az életéért rohangáltNem méltó egy egykori FCS játékoshoz!
Sixo
több mint 4 éve
Toto21
5 949
eddig Watson eléggé limitált. Lehet egy jó elkapó kéne neki? 😀
több mint 4 éve
lol Tytus Howard vagy 3szor leállt, azt hitte már vége a playnek, közben Watson meg az életéért rohangált
több mint 4 éve
Nem tudom melyik szezonnyitón voltunk utoljára ilyen kevesen.Sajnos. Sad panda emoticon.
Sixo
több mint 4 éve
Nem tudom melyik szezonnyitón voltunk utoljára ilyen kevesen.
több mint 4 éve
hát legalább másik LB-t nem kell megfizetni Houston-banMajd draftolnak jövőre jókat az első 2 körben. Oh wait.
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 949
hát legalább másik LB-t nem kell megfizetni Houston-ban