Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
twitteren is sokan rühellik őket (joggal 😀)Én is utálom a pats-t, de azért 10 komment alatt rendesen megadtátok az alaphangot, ez már szerintem is túlzás. 😀Welcome to bowl.hu.
akdestroyer
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Verik a tamtamot...Hun van a hó?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Én is utálom a pats-t, de azért 10 komment alatt rendesen megadtátok az alaphangot, ez már szerintem is túlzás. 😀Welcome to bowl.hu.
akdestroyer
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Akkor go KC!!!! Mondjuk Pace mit fog kapni hogy Trubiskyt húzta Mahomes helyett ha az első kezdő idényében megnyerné a SB-t...Semmit. Trubisky a biztosabb választás volt. Mahomesban ott volt a boom or bust. Nem kockáztatták meg. Boom lett (egyelőre).
Tomcsik
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Én is utálom a pats-t, de azért 10 komment alatt rendesen megadtátok az alaphangot, ez már szerintem is túlzás. 😀
több mint 5 éve
semmi hó, kurva életbe márnézz ki az ablakon
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Akkor go KC!!!! Mondjuk Pace mit fog kapni hogy Trubiskyt húzta Mahomes helyett ha az első kezdő idényében megnyerné a SB-t...
több mint 5 éve
Köcsög csaló Goodell, köcsög csaló Pats, köcsög csaló zebrák! 😃😃😃😃
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Mit lehetne kívánni így az elején: Ne legyen meccsdöntő bírói hiba!(most kicsi keserűség vegyül az örömömbe).
több mint 5 éve
ez a himnusz "büntet"
több mint 5 éve
Szabit vettem ki most hetfore es feb 4 re is. Egyiken csak ki kap a Patriots.😃😃én is kivettem, úgyse nagyon kell semmire 😀
KeyG
több mint 5 éve
Már épp szólni akartam, hogy nem akarjátok kinyitni?😊Akkor lássuk ma melyik arcát mutatja a csapat...
Nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen nyerni KC-ben.
több mint 5 éve
00:40, sport2fuzovelkifele.com/2019/01/az-utolso-allomas-a-super-bowl-elott-2/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal