Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Bántják itt az öregembert...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
watt miert jatszik meg?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
tenyleg van uj hir tuitt rol? hogy mi van volt lesz vele. hogy serult magatol le stb? vagy mentalisan omlott ossze?
több mint 2 éve
már a "kezdőképernyő" is taszít, úgyhogy inkább kihagyom 😀Hát nézd! Nem egy Kelly Family, de azért elég szar ez is!
shagi0206
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ssajnos Humphrey leszedi Heywardot.....és ez látszik nagyon.....
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
már a "kezdőképernyő" is taszít, úgyhogy inkább kihagyom 😀Élvezd:Nem tudom az mi, de minden héten SCOTT Hansont hallgatom 😀Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogyHanson az mmmbopos ember? 20 éve nem hallottam róla! 😀
STEELERS ON THE BOARD!!!!
Kampman
Szokol
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE
Van koncertverzió is! 😀
Szokol
több mint 2 éve
Élvezd:Nem tudom az mi, de minden héten SCOTT Hansont hallgatom 😀Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogyHanson az mmmbopos ember? 20 éve nem hallottam róla! 😀
Kampman
Szokol
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE
Van koncertverzió is! 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Nem tudom az mi, de minden héten SCOTT Hansont hallgatom 😀Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogyHanson az mmmbopos ember? 20 éve nem hallottam róla! 😀
Kampman
Szokol
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogyon board of titanic. 😁
Kampman
több mint 2 éve
Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogyHanson az mmmbopos ember? 20 éve nem hallottam róla! 😀
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Red Zone-ban Hanson a karácsonyi ajándékot kibontó gyerek lelkesedésével üvöltötte be, hogy STEELERS ON THE BOARD!!!!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
majnem. 😋inkább mennek 4-re, és elbasszákmost ezutan 0 yard. es boswell mellerugja. marad 0 pont.Fura lenne, ha még rúgna FG-t a Steelers
gabor25
Kampman
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
De jó ez a false start, így legalább lesz pontunk.na, nekünk a false start után tegnap nem sikerült, inkább elbasztuk a 4-et 😀
Szokol
több mint 2 éve
De jó ez a false start, így legalább lesz pontunk.
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
inkább mennek 4-re, és elbasszákmost ezutan 0 yard. es boswell mellerugja. marad 0 pont.Fura lenne, ha még rúgna FG-t a Steelers
gabor25
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 166
most ezutan 0 yard. es boswell mellerugja. marad 0 pont.Fura lenne, ha még rúgna FG-t a Steelers
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
most ezutan 0 yard. es boswell mellerugja. marad 0 pont.
több mint 2 éve
Ezeket a zászlókat nem szeretem.....mármint a DPI-t.....semmi nem volt ez....mondjuk fogta a nyakat.
Klemó
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ezeket a zászlókat nem szeretem.....mármint a DPI-t.....semmi nem volt ez....
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Játszani kellene inkább…No azért majd nézd vissza a Rams meccset....Ramsey-nek minden playben ez volt a kezdőmozdulata....egy sárgát sem kapott....
Tibi76
több mint 2 éve
Játszani kellene inkább…
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
A Chiefst mar elsosorban az erdekli, hogy ne alljon meg az ora. Lesz itt pont, csak mar keso.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Green annyira hülye, hogy akkor is húzza az emberét, amikor semmi értelme már.....komolyan mondom, hogy ilyenkor azt nem értem hogy kerül az NFL-be....ismerte a grudent. vagy a titkat. 😁
Klemó