Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Ez a hívások egyszerűen szégyen kategóriába tartoznak.Tuti fogyatékosok ezrk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Vicc
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ezt tényleg Te hívtad Canada.......ó te istenbarma....
több mint 2 éve
4&1-re azert nagy otlet egy pitch futast hivni xd
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Azért ez több, mint vicces volt....
több mint 2 éve
badsco
346
14 meccs alatt sikerult eljutni oda, hogy Canada takarodj...
több mint 2 éve
Az Isten verje meg a faszát annak, aki egy 4. és 1-re még plusszban 5 yarddal hátrébb dobatja a labdát a FD-vonalhoz képest...
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Elönt az izgalom a két perces drive-unkat illetően...azon lehet is, hogy lesz-e belőle turnover 😀
Szokol
több mint 2 éve
Elönt az izgalom a két perces drive-unkat illetően...
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Lassítva még nagyobb szégyen......Hozzáteszem nyilván nem ezen múlik ez csak a tököm kivan, mikor mondjuk Wattot a múltkor is 3an konkrétan átkarolják és nincs zászló......(hja persze mert még így is odaért...)
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ez egy holding call...nem sokat kellene ezen vitázni....vicc.....pont annyira volt visszafogva Haden, hogy ne tudjon megfordulni.....és ennyi elég volt.....
több mint 2 éve
Ez mondjuk szerintem nem TD🤨
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 2 éve
Egy szerencsénk van…nekünk fújnak a sporik…
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
badsco
346
Kurva rosszak vagyunk, de bazdmeg milyen meccset néznek a bírók? Még szerencse, hogy nem ezen múlik...
több mint 2 éve
Dobtunk, TD lett! 😀Rúgjunk harmadikra FG-t, nehogy INT legyen. Érik...Dobjunk INT-et hátha utána safety lesz..
Szokol
steelwolf
több mint 2 éve
Rúgjunk harmadikra FG-t, nehogy INT legyen. Érik...Dobjunk INT-et hátha utána safety lesz..
Szokol
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Lehet jobb lett volna az interception, akkor talán hátrébbról jönnének. Bár a mai meccset látva szerintem az is mind1.
több mint 2 éve
badsco
346
Az nem zászló, amikor így átugrik a LS-en a koma?Ugyanezen háborodtam fel, bakker ez szabálytalan, akár hozzáért, akár nem.
Szokol
több mint 2 éve
🤪Már megint eljátszották
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Még jó, hogy kiírták a statot😁
több mint 2 éve
Az nem zászló, amikor így átugrik a LS-en a koma?
több mint 2 éve
Ilyeneket nem megdobni.
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Ezeket meg kéne dobni
több mint 2 éve
Rúgjunk harmadikra FG-t, nehogy INT legyen. Érik...
több mint 2 éve
Watton aztán kurva szabályosan védekeznek