badsco

Pittsburgh Steelers

badsco
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
334


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Totál hülyeség lenne cserélni most. Fields kétszer hibázott, igaz, akkor iszonyat nagyot, lehet, valaki azt mondja, végül ezen ment el a meccs. De szerintem sokkal inkább ment el a vállalhatatlan Queen-en, a vállalhatatlan pass rushon és a sérülések miatt most nem túl vállalható OL-en, ami miatt nem tudtunk futni sem. Ennnyi hibának egy QB-tól igenis bele kellene férnie a meccsekbe.

Remélem jókor jött a pofon és a következő hetekre összekapják magukat, főleg a D-ben és látják a hibákat és tesznek is ellene. Mert ezek egyéni hibák voltak. Ilyen iszonyat rosszul játsszva is meccsben voltunk a végéig, ez azt jelenti, hogy a rendszer, úgyahogy, de működik. (Bármilyen nehéz is kimondani, mert én örülnék legjobban, ha Tomlin pl. menne. 😀 )

Amúgy kesereghetünk, meg biztos jönnek a megmondóemberek (rád nézek, Cowherd), hogy lám, milyen szar a Steelers, de azért valljuk be, nem égtünk nagyobbat, mint a szintén ezen megmondóemberek által mindenszipiszuperhűdeóriásiatombiztosSBesélyesnek tartott Eagles például...

Szerkesztette: badsco
5 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Ez lesz az elso wtf game
xtaki
kegyetlenül meg leszünk itt répázva ma...
5 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Most meg visszaadják a kamu zászlót...
5 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
azert ez a roughing the passer…
Bence94
Ez tobb mint vicces volt
xtaki
nevetségesek idén a bírók... mintha szellemeket látnának
11 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Hogy lesz ebbol korai draft? Sokat kell ezen meg dolgozni
xtaki
Hát egyenlőre inkább az a kérdés hol fogunk elférni a PO menetelés alatt 😀 Egyébként a védelem elképesztő. Szinte minden adatban a top 5 vagy annak közelében. Régen láttunk ennyire jó védelmet dolgozni a városban. Még hiányzik 1-2 igazán elit láncszem mondjuk az LB sorból, mert ott "csak" jók vagyunk. Meg rutin a sec-ben. Elképesztő. Fields meg szinte semmiben sem rosszabb számokban (nem a szerzett yardok meg egyéb), passz pontosság és irányító utató, mint a csoport két rohadtul drága irányítója. Persze, még a szezon elején vagyunk és igazán nagy csata nem volt még, De eddig már most jobb az amit látok, mint amit gondoltam, Egyébként a realitás sztem valahol a kettő közt van. Ez most túl nagy buborék, de ergya szarok sem vagyunk. A szezon vége lesz a mérvadó, az egy k..va nehéz menetrend.
polamalu
A browns addigra elszáll, Burrow szegény lesérül, Lamart meg eddig mindig oda-vissza picsáztuk, szóval, ha a ravensben nem csere qb lesz, akkor a csoportmeccsekből minimum 4, de akár 6 is hozható! 😉 :p
12 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Volt már 0-0 egy meccs?
26 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
A labda nem hazudik!!
26 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Erre már tényleg nincsenek szavak.
26 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Ez eg kibaszott vicc, most vonulnék le a pályáról bazdmeg ilyen nincs...
26 napja
badsco Pittsburgh Steelers 334
A hozzáértők nagyon biztosra mondják, hogy Wilson out...mivel melegít ugyan, de semmi stábtag nincs mellette. Hát az szép lesz, ha máris Fieldsel kezdjük.
Klaci79
Szerintem ez a legjobb forgatókönyv a Steelersnek.
KeyG
Vagy Wilsonnak, ma kikapunk mint a sz.r, jövő héten meg mindenki őt követeli majd...
badsco
Jah...én is ettől félek...aztán majd azt hisszük, hogy na majd Wilsonnal...aztán már nem lesz mit hinni 😀
Klaci79
Pontosan, de legalább hamar megtudjuk. 😊 (remelem októberben tradelünk Rudiért. 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Azt tudjuk, hogy Wattnak esélye sincs a Dpoyra, de az Opoyt akkor így végre megkaphatja legalább? 😊
9 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Hihetetlen egyébként, hogy bármilyen szar szinten játszik a csapat a végén mindig kikötnek a playoffban, remélem senki nem veszi személyesnek a szar jelzőt, de legtöbbször fájdalom nézni a csapatot aztán a végére oda-vissza basszák a Hollóimat és ezért szeretném, hogy nyerjetek a Bills ellen, mert nincs kedvem hallgatni ezt szeptemberig, hogy oda-vissza megvót a Révensz.
Szóval ja go Steelers és remélem Diviben tali van. 😀
KeyG
Kell egy harmadik koki is? 😛
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Na hát sajnos Hakeem Butler “feltámadása” eddig tartott, nem tudta megváltani a világot, ahogy Cody White is most kikerült már idén, úgyhogy a két WR helyére jött két camp Bódy még az utolsó hétre.
Colin Cowherd viszont végre kimondta az “igazságot” Pickett nem olyan jó, mint Burrow, Maho, Allen, Wilson és nem tudom ki az a Sean, akit említett. A depot szerint talán Payton😊
És még Láma szintjét se éri el…hát lelke rajta.
Talán így könnyebb is lenne, már ha bárki még komolyan tudná venni Cowherd szavait.
Klaci79
Én ezzel még abszolút egyet is tudok érteni, előbb valóban bizonyítania kell, például minimum egy PO-mérkőzésgyőzelemmel.

Mahomes nem is kérdés, hogy jobb, de ő mind a 31 qb-nál jobb. Burrow már bejutott SB-be, Allen játszott és nyert is már több PO-meccset, ők is jobbak szerintem. Wilson (hát nála attól függ, melyik Wilson, a tavalyi pl. so-so), a Sean meg talán Deshaun akar lenni, akire még szintén rá tudom mondani, hogy atletikusságban jobb Pickettnél. Ennek ellenére én nagyon max Mahomesre, esetleg Burrow-ra lennék hajlandó elcserélni. Lamar nekem továbbra is talány, miért van állandóan top irányítók között emlegetve, amikor PO-ban eddig semmit sem mutatott, az egyetlen PO-győzelménél is valami ritka szar volt emlékeim szerint...

Az egyébként, hogy mindenhol Pickettet méregetik és próbálják elhelyezni, számomra megnyugtató, mert látszik, hogy valami van, csak még nem tudni pontosan, hogy mi. Remélem az, amit mi próbálunk belelátni.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.

A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.

Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
xtaki
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....
polamalu
nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!
Szinte mindenki fiatal a csapatban!
xtaki
Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...
polamalu
Ezt eltettem egy humorosba 😁
G.P.
Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉
polamalu
Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.
G.P.
Túl komolyan veszed. 😊
Mi csak varjak vagyunk, ők mordoriak ti meg cicák barnákat inkább nem is írom. 😊
A tegnapi Steelers nagyon biztató volt egy Bills ellen akiktől senki nem lepődne meg egy Superbowlon.
Ez a 4 csapat bármelyik más csoportba az első helyért harcolna, itt meg vagyunk 4-en.
A szurkolói elfogultságot nem kell elvennünk ettől függetlenül a másiktól akkor se ha indokolatlan, én pl. Superbowlba várom a Ravenst azzal nyugtatom magam, hogy mi közelebb voltunk a playoffban a győzelemhez ellenetek Huntleyval mint a KC akiket bírók és Ossai segített.
A Steelers rohadt fiatal, sok potenciállal a védelemről meg nem is kell beszélni, mert TOP 5.
Hard lesz.
KeyG
Arany az összes szavad. Azért az SB ért nem minket kell megverni. 😁 Én amit látok, hogy elit qb nélkül nem megy. Nyilván szafford nem volt az, de ott mindenki más szinte elit volt stafford meg abban az évben top10. Ebben a csoportban ez ugyanúgy igaz. Én meg tudom magam gyözni hogy a barnák megnyerik a csoportot ha Watson a legjobb évének csak a 80 százalékát adja. Hogy ti megnyeritek ha van egészség, de olyan tehetség hátrány van a vasasnál qb poszton hogy azt nem látom sehogy 17 meccsen az AFC ben. (6 csoportmeccs)
G.P.
Akkor ezt is eltehetjük valami humorosba.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 334
Juju messze van a tipikus Steelertől. Egy bohóc, kezdődő AB szindrómával. egy valami nagyon megy neki az ellenfél hergelése az ellenfél logóján. A halottakból is oroszlánokat csinál ezzel a manőverével az idióta. Ráadásul el lett beszélgetve vele(csapat és vezetőedzői szinten) hogy ne csinálja, ő még is megtette újra. irányíthatatlan és a csapat kárára van. Nincs szükség ilyen bomlasztó emberre. Az pedig, hogy bármilyen szinten is Ward-hoz hasonlítsuk az vicc. Sem teljesítményben sem emberileg sem állja meg a helyét.
pfefe8
Aki bohóc az egy ilyen sérülés után hazamegy a kórházból, leül és popcornt majszol, mert úgyis vége a szezonnak. Nem készül tudatosan, hogy amikor eljön az idő idén, akkor tökéletes fitt állapotban legyen. Hiszen egy bohóc. Fiatal gyerek. Ráadásul a mai médiavezérelt világ k..ra más mint 5-10 vagy 15 évvel ezelőtt.....
polamalu
csak egy komplett idióta táncikál és hergeli az ellenfél logóján a másik csapatot. Kb nincs még 5 ilyen hülye aki ezt meg merné tenni a mai nfl-ben, ráadásul ő a figyelmeztetés ellenére többször is. Ráadásul a teljesítménye is bőven hagyott kívánnivalót maga után a sérülése előtt.
pfefe8
5? Egyenesen 22! 😊

 youtu.be/bS-Ds_7XAng
8 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Tomlint most leváltani tök felesleges, jövőre lejár a szerződése.
Alapszakaszban az adott feltételek mellett, a 10-7 jó eredménynek számít, azt mondhatjuk hogy felülteljesítés, már nem először. Csak aztán jön az a fránya PO...

Mayfield az akkora csillagharcos lenne? A negyedik csapatánál? Mert ő simán hozott olyan eredményt a PO-ban, aminek mi nagyon örülnénk.
Jan
Értem amire célzol, koordinátor, koordinátor, koordinátor és igazad is van. Csak hogy addig a rájátszásig el is kell ám jutni, és nem mindegy, hogy Barnák, Cicákok és Varnyak, vagy éppen Falcons, Panthers és Saints.

A következő év Picikén fog múlni: ha egy új támadóedzővel hozza az elégséges szintet, akkor maradhat Tomlinnal. Ha viszont nem, akkor ideális év lesz egy új főedzőhöz, aki kiválaszthatja majd az irányítóját. Séf bácsi meg elmehet pihenni, megérdemli!
Szokol
Igazából ha Pickettben volt is valami, azt már valszeg teljesen szétbasztuk Canadával.
Nem tudom elképzelni hol lehet az önbizalma miután leültették Rudolphért. És nem tudom, hogy ebből van-e visszaút, valószínűleg nincs.
tenorx
Rudit meg a Kacsáért ültették le anno, mégis visszatért, nincs nagy jelentősége...
10 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Azta k, azta k, azta k!!!!!!!! Mi a franc????
12 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 334
Nem érdemeljük meg Wattot...