Pittsburgh Steelers - Chicago Bears
több mint 2 éve
badsco
346
Az a lényeg, hogy végre lesz irányítónk.Nagyon jo volt ma, miatta is gyozelmet erdemeltetek volna...
mortirolo
több mint 2 éve
Az a lényeg, hogy végre lesz irányítónk.Elcserélném a jelenlegi BB-re...
mortirolo
több mint 2 éve
Ben meg úgy ünnepel, mintha rajta múlt volna 😊
több mint 2 éve
Szerintem semTök mindegy mert egyik se volt…Az volt, azt mondta be a bíró is, mert ha a fellökésre dobja be akkor unsportsmanlike condukt lett volnaHa még taunting is, akkor pláne felesleges így vernyákolni.Tauntingra ment szerintem, már előtte elkezdte kihúzni a zászlót mielőtt hozzáért volnaHát ezt a bíró dönti el. Szarügy.De itt a bíró ért a játékoshoz 😊Nem lehet a bírohoz érni. Ez a szabály.Attól még hogy az Arena vaksi kommentátorainak elgurult a gyógyszere, és nem értik mi történt, egyértelműen látszódott, hogy ez nem taunting volt, hanem a Bears játekos fellökte a bírót, ami egy sima szabálytalanság, amire ment a zászló.jó, hogy nem azt állítod, hogy megütötte. a fickó belépett elé.
Sobri Jóska
nem szívlelem különösen egyik csapatot sem, de ez a pálya nagyon feltűnően lejt a hazaiaknak.
Fontos_Vidra
Sobri Jóska
bcsarli
De ami az állítás, hogy az agyhalott kommentátori vernyákolás dacára nem tauntingra ment a zászló.
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 004
Tök mindegy mert egyik se volt…Az volt, azt mondta be a bíró is, mert ha a fellökésre dobja be akkor unsportsmanlike condukt lett volnaHa még taunting is, akkor pláne felesleges így vernyákolni.Tauntingra ment szerintem, már előtte elkezdte kihúzni a zászlót mielőtt hozzáért volnaHát ezt a bíró dönti el. Szarügy.De itt a bíró ért a játékoshoz 😊Nem lehet a bírohoz érni. Ez a szabály.Attól még hogy az Arena vaksi kommentátorainak elgurult a gyógyszere, és nem értik mi történt, egyértelműen látszódott, hogy ez nem taunting volt, hanem a Bears játekos fellökte a bírót, ami egy sima szabálytalanság, amire ment a zászló.jó, hogy nem azt állítod, hogy megütötte. a fickó belépett elé.
Sobri Jóska
nem szívlelem különösen egyik csapatot sem, de ez a pálya nagyon feltűnően lejt a hazaiaknak.
Fontos_Vidra
Sobri Jóska
bcsarli
De ami az állítás, hogy az agyhalott kommentátori vernyákolás dacára nem tauntingra ment a zászló.
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
több mint 2 éve
Van amikor még a számot se találják el, ami a játékos hátára van írva. 😊Az volt, azt mondta be a bíró is, mert ha a fellökésre dobja be akkor unsportsmanlike condukt lett volnaHa még taunting is, akkor pláne felesleges így vernyákolni.Tauntingra ment szerintem, már előtte elkezdte kihúzni a zászlót mielőtt hozzáért volnaHát ezt a bíró dönti el. Szarügy.De itt a bíró ért a játékoshoz 😊Nem lehet a bírohoz érni. Ez a szabály.Attól még hogy az Arena vaksi kommentátorainak elgurult a gyógyszere, és nem értik mi történt, egyértelműen látszódott, hogy ez nem taunting volt, hanem a Bears játekos fellökte a bírót, ami egy sima szabálytalanság, amire ment a zászló.jó, hogy nem azt állítod, hogy megütötte. a fickó belépett elé.
Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Sobri Jóska
bcsarli
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
De ettől még az az állításom, hogy azért ment a zászló, mert kontaktált a játékos a bíróval.
több mint 2 éve
Ezt behuzhatjuk veresegnek, ilyen masodik felidot, bazdmeg Tomlin....Igy van, magunknak tettük nehézzé
badsco
több mint 2 éve
Heinz-en ritka a 60+-os field goal
több mint 2 éve
badsco
346
Ezt behuzhatjuk veresegnek, ilyen masodik felidot, bazdmeg Tomlin....
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sima volt 😊Nagyon
bcsarli
több mint 2 éve
Az volt, azt mondta be a bíró is, mert ha a fellökésre dobja be akkor unsportsmanlike condukt lett volnaHa még taunting is, akkor pláne felesleges így vernyákolni.Tauntingra ment szerintem, már előtte elkezdte kihúzni a zászlót mielőtt hozzáért volnaHát ezt a bíró dönti el. Szarügy.De itt a bíró ért a játékoshoz 😊Nem lehet a bírohoz érni. Ez a szabály.Attól még hogy az Arena vaksi kommentátorainak elgurult a gyógyszere, és nem értik mi történt, egyértelműen látszódott, hogy ez nem taunting volt, hanem a Bears játekos fellökte a bírót, ami egy sima szabálytalanság, amire ment a zászló.jó, hogy nem azt állítod, hogy megütötte. a fickó belépett elé.
Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Sobri Jóska
bcsarli
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Sima volt 😊
több mint 2 éve
Majd legközelebb nagyobb ívben kerül a chicagói. 😊Mindenesetre egy jó kis utolsó negyed lett ez, az biztos.Szeégyenletes ahogy keresi a kontaktot a zebra
Nem tűnik úgy, hogy előbb vette volna elő a spori a zászlót, mint mielőtt hozzáért Marsh.
youtu.be/pPSo4aCxSow
Sobri Jóska
clbass
több mint 2 éve
Heroikus volt
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mindenesetre egy jó kis utolsó negyed lett ez, az biztos.Szeégyenletes ahogy keresi a kontaktot a zebra
Nem tűnik úgy, hogy előbb vette volna elő a spori a zászlót, mint mielőtt hozzáért Marsh.
youtu.be/pPSo4aCxSow
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Miért kérte ki az időt Nagy?Fagyasztani a kickert
tüsi91
több mint 2 éve
Mindenesetre egy jó kis utolsó negyed lett ez, az biztos.Nem tűnik úgy, hogy előbb vette volna elő a spori a zászlót, mint mielőtt hozzáért Marsh.
youtu.be/pPSo4aCxSow
több mint 2 éve
Még nincs vége!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Miért kérte ki az időt Nagy?
több mint 2 éve
Miért spikeoltunk?Én se értem
Seda26
több mint 2 éve
Seda26
167
Miért spikeoltunk?
több mint 2 éve
Tomcsik
8 004
Ennek vége, ès persze ilyen sincs, de az én szememben mi nyertünk. Nevetséges amit a bírók műveltek ezen a meccsen…