Pittsburgh Steelers - Chicago Bears
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
És tradeltünk ezért az emberért...A fumble egy dolog, de szerintem 30 yardot vett el a csapattól a mai meccsen.
davemayer
Na az ilyenekért rúgnak ki egy GM-et.
több mint 3 éve
Amugy egy Steeler szurker BB random kozephosszu passzjatekainal minden esetben promt interceptiont vizional? En siman, olyan "pontos"
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
És Boswell milyen biztos kézzel szedte össze 😊Es egy kozeli kepen milyen szep panikot lehetett volna latni a szemeben. 😃 "uramisten itt a laszti, es mindjart jon a macilavina utana!"
bcsarli
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
LOLPittsburg primetime hazai palyan nagyon mukodikNekünk is fel kellene hajitani ilyen labdát egy DPI kedvéért.Amugy ez sok csapatnal legit strategy
tüsi91
RedFive
davemayer
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Képtelenek vagyunk 25-ről indulni.
több mint 3 éve
És Boswell milyen biztos kézzel szedte össze 😊
több mint 3 éve
Pittsburg primetime hazai palyan nagyon mukodikNekünk is fel kellene hajitani ilyen labdát egy DPI kedvéért.Amugy ez sok csapatnal legit strategy
tüsi91
RedFive
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Az első negyed utàn el akartam menni aludni. Nyílván úgy is kiszopunk… És be sem fejezem a mondatot és leveszítjük a labdát….
több mint 3 éve
És tradeltünk ezért az emberért...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Már komolyan sajnálom magunkat. 90 yard büntetés, meg a többi.
több mint 3 éve
Nekünk is fel kellene hajitani ilyen labdát egy DPI kedvéért.Amugy ez sok csapatnal legit strategy
tüsi91
több mint 3 éve
Nem ertem ezekben a 3 es rovid szitukban a kozepen dulakodastol mit remel a Steelers. Eddig semmi
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nekünk is fel kellene hajitani ilyen labdát egy DPI kedvéért.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ez a Fields - Graham passz volt a legjobb amit eddig láttam Fieldstől.
több mint 3 éve
Bealudtunk szépen. Nehogy már legyen egy nyugodt meccs.
több mint 3 éve
gedam
5 902
fieldsnek vannak szép dolgai
több mint 3 éve
Ilyen minden 2. endzone passzkísérlet. Mindenki taszigat picit.Ha dpi volt akkor opi is, minimumAkkora opi volt mint egy hàzSzerintem is-is volt, jó dolog h nem dobták be.
davemayer
Vildort lassan el kell feledni. Még akkor is ha ez nem rossz coverage, jó sem, mert a teste nem volt pozícióban. Egyszerűen a nehéz playeket megcsinálják róla.
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
Ha dpi volt akkor opi is, minimumAkkora opi volt mint egy hàzSzerintem is-is volt, jó dolog h nem dobták be.
davemayer
Vildort lassan el kell feledni. Még akkor is ha ez nem rossz coverage, jó sem, mert a teste nem volt pozícióban. Egyszerűen a nehéz playeket megcsinálják róla.
tüsi91
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mekkorat lökött rajta szted?Akkora opi volt mint egy hàzJóvanmá', azért nem kell mindenbe mindent belelátni.
davemayer
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Akkora opi volt mint egy hàzSzerintem is-is volt, jó dolog h nem dobták be.
davemayer
több mint 3 éve
Akkora opi volt mint egy hàzJóvanmá', azért nem kell mindenbe mindent belelátni.
davemayer
több mint 3 éve
Akkora opi volt mint egy hàz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Rhoetlisberger első hosszú passzakísérlete idén, ami catch 😊Biztos nem, de én így emlékszem.
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Ez így már sok(k)!