Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Akkor most tényleg kikaptunk? Játszuk már tovább, most kezdenek belejönni 😀
több mint 2 éve
Azt is elcsalták 😊Már az elején be kellett volna ezt dobni:Na, alakul ez. EL-CSAL-TÁK!!!4!!443443!!!Jó-jó...én is tudom. Kurva nagy mázlival nyertek. De hogy ilyen fasz játékvezetést...még ők sem tudták hozni nekünk ezt a meccset 😀Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Legyen már tartásod, csak mázlijuk volt! 😀
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
Már az elején be kellett volna ezt dobni:Na, alakul ez. EL-CSAL-TÁK!!!4!!443443!!!Jó-jó...én is tudom. Kurva nagy mázlival nyertek. De hogy ilyen fasz játékvezetést...még ők sem tudták hozni nekünk ezt a meccset 😀Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Legyen már tartásod, csak mázlijuk volt! 😀
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Na jó pihit mindenkibe!Beléd is
Szokol
több mint 2 éve
Na jó pihit mindenkibe!
több mint 2 éve
Kócc meccs még akármi is lehet, bár azért nyomják Brédiéket rendesen a bírók
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
Gratula a Cincinek!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Nagyon közel volt egymáshoz a két csapat, bár csak az utsó negyed felét láttam, de izgi meccs lehetet. A Bengals meg bemákolta. 😮
több mint 2 éve
Na, alakul ez. EL-CSAL-TÁK!!!4!!443443!!!Jó-jó...én is tudom. Kurva nagy mázlival nyertek. De hogy ilyen fasz játékvezetést...még ők sem tudták hozni nekünk ezt a meccset 😀Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Legyen már tartásod, csak mázlijuk volt! 😀
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!+1
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
Jó-jó...én is tudom. Kurva nagy mázlival nyertek. De hogy ilyen fasz játékvezetést...még ők sem tudták hozni nekünk ezt a meccset 😀Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Legyen már tartásod, csak mázlijuk volt! 😀
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Legjobb hangulatú zakó Ever 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
Timeout #2 by PIT at 00:19. #Steelers pic.twitter.com/ygphRmQH37
— Steelers Depot 🦃 (@Steelersdepot) November 28, 2021
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Csatlakozom. Jó csapat, megérdemlik, hogy kisöpörjenek....
Klaci79
több mint 2 éve
Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Legyen már tartásod, csak mázlijuk volt! 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!Csatlakozom
Klaci79
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Azért kértünk időt, mert szóltam a srácoknak, hogy kell még egy pont a sikeres fogadáshoz. Mondták, hogy ok egy FG talán még belefér.
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
Ha eddig nem tettem volna, gratulálok a Bengals szurkolóknak, minden szinten jobb csapatuk van!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
sokara indul a repcsi haza. igy raerunk. meg keveset mutattak tomlin hyperactive arckifejezeseit.1.55-nél 30 pont minuszban minek kértek időt?Hogy tovább szenvedjünk
meme
bcsarli
több mint 2 éve
Addig fogunk baszakodni, míg valaki megsérül...
több mint 2 éve
Tényleg időt kértünk???Dehát valahogy össze kell hozni 1 TD-t, és utána 4 sikeres Onside-ot! Ezt meg kell beszélni 😊
Még meg is alázzuk magunkat 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
IgenMegnéztem Lawrence utolsó drive-ját...hát csodafiú ide vagy oda, vele sem biztos, hogy bárki kint lenne a vízből. Ok, elég szar a személyzet, de métereket téveszt.az a pitt mostani qb ja?
Jöjjön Pickett, aztán éljen Pittsburgh 😀
Klaci79
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Megnéztem Lawrence utolsó drive-ját...hát csodafiú ide vagy oda, vele sem biztos, hogy bárki kint lenne a vízből. Ok, elég szar a személyzet, de métereket téveszt.az a pitt mostani qb ja?
Jöjjön Pickett, aztán éljen Pittsburgh 😀
Klaci79