Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Most minek hívta át, ha utána spikeolt?
több mint 2 éve
Odanézzz...parádé
több mint 2 éve
gabor25
5 144
vow. rudi. volt jo passz.
több mint 2 éve
Na pár gyermekeim, jó pihit belétek!
több mint 2 éve
Most mit bohóckodunk ezekkel az időkérésekkel??
több mint 2 éve
gabor25
5 144
koszi.Qb3 játszottHarris jo lenne ha megerne ep tagokkal azt a falat, ami majd utat nyit neki. Igazan megerdemelne.ravens jatszott ma vagy fog? hogy hogy cincy az elso? lamar meg serult?
RedFive
gabor25
steelwolf
több mint 2 éve
gabor25
5 144
stat padding.
több mint 2 éve
Qb3 játszottHarris jo lenne ha megerne ep tagokkal azt a falat, ami majd utat nyit neki. Igazan megerdemelne.ravens jatszott ma vagy fog? hogy hogy cincy az elso? lamar meg serult?
RedFive
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Harris jo lenne ha megerne ep tagokkal azt a falat, ami majd utat nyit neki. Igazan megerdemelne.ravens jatszott ma vagy fog? hogy hogy cincy az elso? lamar meg serult?
RedFive
több mint 2 éve
Jajj! Hank Stramhez hasonlitgatjak Reidet. Azert Stram regi vagasu HC volt. Olyan aki HC, DC, OC, STC, GM volt egy szemelyben. Arrol a korrol beszelunk, ahol a FB, TE es holder, neha Punter volt. Nem kene osszevetni. Bar mindketten SBt nyertek az igaz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Baszod, még ilyenkor sem tudunk futni...
több mint 2 éve
Annyira erdekfeszito a merkozes, hogy a streamem atvaltott a Broncos Raiders meccsre. 😀
több mint 2 éve
kc is veszteni akar?Nekik mindegy. Csak senki meg ne seruljon, porogjon az ora, minel kevesebb jatek, azt menjenek haza.
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ok henne nem lattam.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
kc is veszteni akar?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ennek meccsnek most negyedszer van vege.mar akkor vege volt mikor el sem kezdodott.
ulpianus
több mint 2 éve
Ennek meccsnek most negyedszer van vege.
több mint 2 éve
Ez a csapat mentâlisan annyira lent van…
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Beszarás 🤪🤪