NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
33
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
azon szartam be amikor még anno fitzmagicet kb nagyobbra rajzolták mint a GOT-os Mountaintki kéne deriteni ki rajzolja a figurákat a foxnak lehet kiadnám az artistnak h engem is superherositson commissionértszerintem rohadt erőltetett
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
fárad a védelem
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
the 49ers bringing in a QB for their injured one pic.twitter.com/iPSzvNU4Ag
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 29, 2023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Nem, viszont élőben láthattam Zsóri gólját.remélem telibeszarták az egész pályát meg lelátót 😀nemzeti gárda F-16-osokkalEgy Loki-Fradi meccsen pár éve a nagyerdei varjak csináltak flyovert, szegény ember légiparádéja, de ide az is jó.
az a kemény
a NER elbújhat a picsába
🤘 gaben 🤘
Kampman
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
698
Ez a két hül.... azon elmélkedik, hogy miért van 21 pontja a philynek.... szerintük a védelem nem hozza a szintet... Szerintem még hüly...... vagytok!
több mint 1 éve
ki kéne deriteni ki rajzolja a figurákat a foxnak lehet kiadnám az artistnak h engem is superherositson commissionértszerintem rohadt erőltetett
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
10 929
hétköznapi eset 😀nem is a pályán hanem a szélén ráadásuilBosa is santikal.már az elején megsérült
Blevi
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem is a pályán hanem a szélén ráadásuilBosa is santikal.már az elején megsérült
Blevi
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ki kéne deriteni ki rajzolja a figurákat a foxnak lehet kiadnám az artistnak h engem is superherositson commissionért
több mint 1 éve
remélem telibeszarták az egész pályát meg lelátót 😀nemzeti gárda F-16-osokkalEgy Loki-Fradi meccsen pár éve a nagyerdei varjak csináltak flyovert, szegény ember légiparádéja, de ide az is jó.
az a kemény
a NER elbújhat a picsába
🤘 gaben 🤘
Kampman
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De egesz meccsen. Durva volt az ls serules utan. Lol.Jól átdobta a puntert, emlékszem rá.konkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményEz kb akkora vicc mint amikor nalunk james harrison jatszott long snappert es egy jo hatradobasa se volt. 🤪
Szesze
gabor25
Csak az egy alapszakaszmeccsen belefért.
Kampman
több mint 1 éve
Bosa is santikal.
több mint 1 éve
Kampman
28 322
nemzeti gárda F-16-osokkalEgy Loki-Fradi meccsen pár éve a nagyerdei varjak csináltak flyovert, szegény ember légiparádéja, de ide az is jó.
az a kemény
a NER elbújhat a picsába
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Elmélkednek azon hogy kellene megnyernie ezt a meccset az ígölsznek. Ennél az SMS-ek is jobbak voltak a pékektől és Gábor KISpestről.
Beszarás
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Egyiksemkonkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményMelyikre is gondolsz...
Szesze
tûzoltó
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Jól átdobta a puntert, emlékszem rá.konkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményEz kb akkora vicc mint amikor nalunk james harrison jatszott long snappert es egy jo hatradobasa se volt. 🤪
Szesze
gabor25
Csak az egy alapszakaszmeccsen belefért.
több mint 1 éve
jogos, de az egyik a kezét se tudja felemelni 😊konkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményMelyikre is gondolsz...
Szesze
tûzoltó
több mint 1 éve
Erre is mi a fasz szukseg volt ketten logtak rajta a harmadik meg meterekrol beleszall…Nálam ment volna a zászló.
Blevi
több mint 1 éve
nemzeti gárda F-16-osokkalaz a kemény
a NER elbújhat a picsába
több mint 1 éve
casaubon
2 393
Az is sima offside (“lined up in the neutral zone”)az akkor lenne ha eleve ott áll fel a védőAkkor neutral zone infeactionNem ugrott be a védelem??de, viszont a játékot nem indították el, meg nem reagált rá senki, így nincs offside
realcamp
shagi0206
gabor25
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mindegyikre aki ma játszik / játszott 😀konkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményMelyikre is gondolsz...
Szesze
tûzoltó
több mint 1 éve
mindkettő(mindháromra)konkrétan nem tud dobni a QB 😀 keményMelyikre is gondolsz...
Szesze
tûzoltó