NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
59
10
19:00
RedZone week 12
38
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
34
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
23
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
17
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
De amugy. 49ers is barom, a zászlók nagyobb része ilyen faszság…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
bátrak ezek a qb futás hívások
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
fordítva 😀Azt akarod mondani, hogy Burrow még Mahomes bokakötéséig sem ér fel?pedig más szín - akarom mondani szintLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
#Bengals Joe Burrow arrives for the AFC Championship game pic.twitter.com/B11wHPKqBO
— Aaron Ladd (@aaronladd0) January 29, 2023
iktriad
Lúdas Solymi
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Mi a rekord osszehozott szabalytalansag egy csapattol egy meccsen?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kezdem hiányolni a zászlómennyiséget
több mint 1 éve
Na jó komolytalan ez a meccs... LEccgó akárki az AFC-ből
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Annyira azért még nem durva a helyzet 😀chase öltözteti nem?megnyugtatlak: tuti nem 😀remélem, csak fogadásból vette felLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
iktriad
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
shagi0206
volt már pár elég cam newtonos szettje a gyereknek
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
nem mondom, hogy lejt a hazai pálya ma az Eaglesnek, de őrületesen aránytalan mennyiségben mennek a 49ersre a zászlók.mi a különbség? 😊
shawnka
több mint 1 éve
Azt akarod mondani, hogy Burrow még Mahomes bokakötéséig sem ér fel?pedig más szín - akarom mondani szintLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
#Bengals Joe Burrow arrives for the AFC Championship game pic.twitter.com/B11wHPKqBO
— Aaron Ladd (@aaronladd0) January 29, 2023
iktriad
Lúdas Solymi
shagi0206
több mint 1 éve
nem mondom, hogy lejt a hazai pálya ma az Eaglesnek, de őrületesen aránytalan mennyiségben mennek a 49ersre a zászlók.Szakadékra senki nem mondja hogy lejt.
shawnka
több mint 1 éve
nem mondom, hogy lejt a hazai pálya ma az Eaglesnek, de őrületesen aránytalan mennyiségben mennek a 49ersre a zászlók.Nem lejt a palya, szakadek van
shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ez elöbb holding volt…nem kicsit tolnak minket
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Van itt zászló, nem értem mi a gondgarbage time
vpi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nem mondom, hogy lejt a hazai pálya ma az Eaglesnek, de őrületesen aránytalan mennyiségben mennek a 49ersre a zászlók.
több mint 1 éve
chase öltözteti nem?megnyugtatlak: tuti nem 😀remélem, csak fogadásból vette felLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
iktriad
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
shagi0206
volt már pár elég cam newtonos szettje a gyereknek
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
megnyugtatlak: tuti nem 😀remélem, csak fogadásból vette felLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
iktriad
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Sifur
1 118
6-5 =0 😀
több mint 1 éve
Szalljon at felette?
több mint 1 éve
remélem, csak fogadásból vette felLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
iktriad
Lúdas Solymi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "