Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
na az alabama qb-k közül hurts vitte a pálmát végül.De ő csak "félig" az, nem?
Ventura
több mint 1 éve
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alakulhat ugy a superbowl hogy lehet majd nekik szurkolni, most se ugy ultem le a tv ele hogy a 49ersnek drukkolok, de gyorsan ez lett belole.
laoce
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Amúgy akármennyire jó ez a 49ers,a mai focihoz hiányzik a legfontosabb elem sajnos, így legalább a jobb csapat jut be, bár ma verhetők lennének, csak a zebrák se hülyék tudják hogy ha nyer a Phili, és ellenük fújnak akkor se jutnak ki élve a városbóla csekk Goodell-nek?
Sifur
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Nagy szomorúság ez nekünk!
laoce
több mint 1 éve
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?John Hussey
laoce
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Az AFC résztvevő, csoport riválisainak szurkolói természetesen 😀
laoce
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?az attól függ bejut-e a KC
laoce
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Pont annyi mint az első negyedben negyedik és végtelennek nekimennie a Giantsnek.Nekünk meg azt is elmagyarázták h miért volt értelme 27-0nal két pontossal buzizniIlyenkor kéne bölcsen hallgatni és csendben magatokban örülni. De hát nyilván nem megy 😊Philadelphia Automatic First DownsErről is mi tehetünk. Ja nem csak szerencse. 😀
warr_b
Greengo
warr_b
csebi
...de tényleg..ma még nem volt Siriannizás . Csak , hogy ötleteket adjak. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
playmaker90
215
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?a normális eagles szurkoló se fog ezeknek
laoce
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?skip
laoce
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?skip
laoce
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
na az alabama qb-k közül hurts vitte a pálmát végül.Amikor Höri mondta draftolása után ezt a Hurts majd jó lesz dolgot simán mindenki kiröhögte anno, legjobban talán filinél.
Ventura
több mint 1 éve
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Nahát, zászló a 9ersre...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Amúgy akármennyire jó ez a 49ers,a mai focihoz hiányzik a legfontosabb elem sajnos, így legalább a jobb csapat jut be, bár ma verhetők lennének, csak a zebrák se hülyék tudják hogy ha nyer a Phili, és ellenük fújnak akkor se jutnak ki élve a városból
több mint 1 éve
Hogy 29-0 legyen!Nekünk meg azt is elmagyarázták h miért volt értelme 27-0nal két pontossal buzizniIlyenkor kéne bölcsen hallgatni és csendben magatokban örülni. De hát nyilván nem megy 😊Philadelphia Automatic First DownsErről is mi tehetünk. Ja nem csak szerencse. 😀
warr_b
Greengo
warr_b
csebi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
😀Patriots-i magasságokSavanyú mi?Philadelphia Automatic First DownsPhiladelphia Zebras!
warr_b
Toca
Greengo
🤘 gaben 🤘
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Al Bundy kéne ide a Ninersnek az utolso negyedre, 4 td futas egy meccsen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
vs San Francisco Hospital.Philadelphia Automatic First DownsPhiladelphia Zebras!
warr_b
Toca
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Nem tudom miért kell az ilyen meccsekbe így belenyúlni. Azt a kis izgalmat is elveszik.Ez a fusztráló, ez a meccs elment már akkor amikor Purdy kiesett, de az, hogy konkrétan nincs olyan td drivejuk amibe ne lett volna bírói hiba azt azért elég nehéz lenyelni
Tomcsik
több mint 1 éve
Nekünk meg azt is elmagyarázták h miért volt értelme 27-0nal két pontossal buzizniIlyenkor kéne bölcsen hallgatni és csendben magatokban örülni. De hát nyilván nem megy 😊Philadelphia Automatic First DownsErről is mi tehetünk. Ja nem csak szerencse. 😀
warr_b
Greengo
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
én is csak annyit, hogy disztópikus világban játszódik, és van benne egy csaj. A sorozatról meg a 2 fsz-t tudom ki. Hogy a sorozat milyen (lesz) azt még nem tudom, hozzá se kezdtem. Majd ha kint lesz a teljes 1. évad, akkor fogom nézni csak.Nekem bejön, pedig úgy vágtam neki, hogy soha nem játszottam vele és alig tudok róla valamit.Kár, hogy nem ez a meccs volt a későbbi. Akkor nyugodtan tudnám nézni az új Last of Us részt.Bezzeg az AFC döntő biztos végig nagyon szoros lesz.Jo a last of us?
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Persze a Dnek már elszállt az agya, teljesen érthetően
Tarsi
Évek óta a D# vitt bennünket a hátán, idén jó lett az O# is, most viszont nincsen szerencsénk.... Majd jövőre, egyébként jelzem jövőre találkozunk újra a philyvel....
több mint 1 éve
Jo, de mindezeket leszamitva 93-ban volt ilyen utoljara!Nagyon remélem, hogy nem a két 1. kiemelt jut tovább. Utoljára '93-ban volt ilyen. Az azért durva 😊Meg 2013-ban és 2015-ben
shagi0206
És 2009-ben
Csak néhány, amikor az 1. kiemeltek játszották az SB-t.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv