NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 304
Niners-Bengals már kétszer is volt, Niners-Chiefs 3 éve.Ha a Niners nyer, biztosan olyan SB párharc lesz, ami már volt.Miert? Ket focicsapat lesz benne mint eddig is volt?
Kampman
gabor25
Az Eagles még csak a Pats és a Raiders ellen játszott SB-t.
több mint 1 éve
Na akkor ma Hajrá Sasok! 😀 link van esetleg valakinek?www.thestreameast.to/nfl/san-francisco-philadelphia/
dinkaaa
több mint 1 éve
dinkaaa
1 044
Na akkor ma Hajrá Sasok! 😀 link van esetleg valakinek?
több mint 1 éve
Invincible
801
Hit'em low hit'em high! Fly just fly!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
JustoVillar
625
Csak a Kispest 😔😔😔😔Remélem az NFC-t is a vörösök nyerik 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ha a Niners nyer, biztosan olyan SB párharc lesz, ami már volt.Miert? Ket focicsapat lesz benne mint eddig is volt?
Kampman
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Minket viszont nem zavar. Szoval hajra fradi. Zod zaszlo zod sasok magasan szarnyaljatok. 🤪🙃Engem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
több mint 1 éve
Kampman
28 304
Ha a Niners nyer, biztosan olyan SB párharc lesz, ami már volt.
több mint 1 éve
Ahh kinda buta Olsen
több mint 1 éve
És csercsaszovnem vitatkozom, csak nem értettem a fradi hogy jön ideKomolyan egy NFC döntő előtt mi Eagles szurkolók ezen vitatkozunk egymással, èn kèrek elnézést hogy mindkettőt szetetem a kettônek nincs köze egymáshoz Peace 😏🥴köszönöm az együttérző szavakatEngem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
mustaine
dande2
mustaine
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nem vitatkozom, csak nem értettem a fradi hogy jön ideKomolyan egy NFC döntő előtt mi Eagles szurkolók ezen vitatkozunk egymással, èn kèrek elnézést hogy mindkettőt szetetem a kettônek nincs köze egymáshoz Peace 😏🥴köszönöm az együttérző szavakatEngem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
mustaine
dande2
több mint 1 éve
Nah hajrá, sok és nagy csöcsöt, meg jó meccset 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
InkábbAkkor pick szeged? Lol.A Vikings és a Ravens már kiesett.Hajra ujpest akkor. 🙂Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
gabor25
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
roppihe
244
Jó szurkolást Mindenkinek!Go Niners,hajrá Fradi!(nem a szinekre megyek😃)
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Go Niners! Jo szulrolast nektek is! Aztan persze Go Bengals, de azt lehet csak reggel nezem majd.A masodik meccs reggel lesz. Igy mindannyian akkor nezzuk majd. Hacsak nincs idogeped vagy eleg protekciod hogy neked kulon lejatszak. 😜
Szeretnék egy jó kis Purdy showt 💪
Ha ez releváns 😎
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Komolyan egy NFC döntő előtt mi Eagles szurkolók ezen vitatkozunk egymással, èn kèrek elnézést hogy mindkettőt szetetem a kettônek nincs köze egymáshoz Peace 😏🥴köszönöm az együttérző szavakatEngem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
mustaine
több mint 1 éve
Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️Ferencvárosi Trágyahordó kisebbségiek hogy jönnek ide 😎😎😎
dande2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Platypus
293
Szép jó estét, go 9ers!
több mint 1 éve
Kampman
28 304
nekem valahogy a lila csapatok jöttek szembe ilyen furánEngem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
Kedvelem a Fradit és a Packerst, rivális a Vikings és az Újpest
De legalább kedvenc baseball csapatom, az Arizona régen lila-zöld színekben játszott.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Akkor pick szeged? Lol.A Vikings és a Ravens már kiesett.Hajra ujpest akkor. 🙂Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
köszönöm az együttérző szavakatEngem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
balintbaba
több mint 1 éve
Go Niners! Jo szulrolast nektek is! Aztan persze Go Bengals, de azt lehet csak reggel nezem majd.Szeretnék egy jó kis Purdy showt 💪
Ha ez releváns 😎
több mint 1 éve
Engem pl. ez zavar egyedül hazai Eagles viszonylatban. Sas, ződ szín - a Fradival mégsem tudok semmilyen módon azonosulni. 😀Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine
dande2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Dicker csak hagyományokat őrzött, mikor kihagyta ellenünk 40-ről. 😀Alighasznalt dallasi kicker elado. Kivalo regular season statokkal. Rajatszast statokat felhozni nem er. 😀Nate Keading egy fantasztikus alapszakasz rúgó volt, de nála "unclutchabb" rúgó tuti nem volt, 3 playoff meccset bukott a Chargers részben vagy teljes egészében miatta.
gabor25
Kampman
több mint 1 éve
Jó van már egyem azt az èrzèkeny lelkedet 🥳🙋elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
mustaine