NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Hat az nem volt catch, de eloben kb. eszrevehetetlen volt.Az volt árulkodó, hogy maga az elkapó mutatta, hogy gyorsan álljanak fel a következőhöz.
Duff
több mint 1 éve
Az nem volt catchMár tök mind1. 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Greengo
Hazai palya.....Csodálkozol?
Kájzerszóze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
casaubon
2 392
A Hufanga Intet meg nem is jatszottak visszaEgyszer de, egyertelmuen kint volt vele
Adirotor
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hat az nem volt catch, de eloben kb. eszrevehetetlen volt.Meg jo hogy 2 meterre volt a zebra max. 😀
Duff
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szép estét! A Momentumos lányok melyik stadionban lépnek fel?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
roppihe
244
Ezt nem lehetett meglátni élőben
több mint 1 éve
Niner Empire
578
Itt a nagy különbség, Siriani nekiment 4&3-ra, és meglett a TD a végén, Sanyi nem merte volna ezt megtenni így a game elején, talán a közepén se még...
több mint 1 éve
Ennyi szerencse kell idèn amennyi TDt elvettek tőlünk, ez belefèr 🥳
több mint 1 éve
A Hufanga Intet meg nem is jatszottak visszaLassítva nem, de látszott, hogy nem volt lenn tán egy lába sem pályán belül
Adirotor
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Shany mit csinalt?Már tervezte az 1. támadó driveot.
Blevi
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Az nem volt catchDe Shanny olyan balfasz, ha már az elkapó is siet, hogy menjünk menjünk, már csak arra be kellett volna dobni
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Igaz, hogy Purdy a sajàt védelme ellen gyakorolt mint gyakorló qb.ez mekkora meccs leszNem biztos. Az Eagles védelmének szintje még nem tette próbára Purdyt
Adirotor
shagi0206
több mint 1 éve
Duff
3 133
Hat az nem volt catch, de eloben kb. eszrevehetetlen volt.
több mint 1 éve
Egy képen látszik,hogy kimozdul és a föld segítségével kapja elSzerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóJaja, de szerintem amúgy se lett volna olyan szög ahonnan látszik szóval nem fujták volna vissza. Szépen behúzta
Szipeter
Tarsi
Draft
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Szerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóSzar coaching, dobni kellett volna 4-re!!!
Szipeter
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ezert nem szoktak csak ugy kiallitani valakit.Szerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóEzen töprengtem, hogy esetleg megért volna egy pirosat.
Szipeter
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A Hufanga Intet meg nem is jatszottak vissza
több mint 1 éve
Az nem volt catchMár tök mind1. 😀
ThundersNFL a Jobbágy
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Mégis földet ért a labda Devonta elkapásánál.
több mint 1 éve
Most mutatjak 15x azt a szogetSzerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóJaja, de szerintem amúgy se lett volna olyan szög ahonnan látszik szóval nem fujták volna vissza. Szépen behúzta
Szipeter
Tarsi
több mint 1 éve
Az nem volt catch
Draft
több mint 1 éve
Szerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóEzen töprengtem, hogy esetleg megért volna egy pirosat.
Szipeter
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Szerintem kimozgott a laszti, nem hiába sürgette az elkapóJaja, de szerintem amúgy se lett volna olyan szög ahonnan látszik szóval nem fujták volna vissza. Szépen behúzta
Szipeter