NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Gronk... Még ez is...
több mint 1 éve
Kampman
28 304
Alighasznalt dallasi kicker elado. Kivalo regular season statokkal. Rajatszast statokat felhozni nem er. 😀Nate Kaeding egy fantasztikus alapszakasz rúgó volt, de nála "unclutchabb" rúgó tuti nem volt, 3 playoff meccset bukott a Chargers részben vagy teljes egészében miatta.
gabor25
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Alighasznalt dallasi kicker elado. Kivalo regular season statokkal. Rajatszast statokat felhozni nem er. 😀
több mint 1 éve
A Vikings és a Ravens már kiesett.Hajra ujpest akkor. 🙂Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
gabor25
több mint 1 éve
elég baj azMer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
dande2
több mint 1 éve
Akkor az év meccse!!!Erre készültünk álmodunk egész évben.
Legyen olyan mint a Vikes ellen legutóbb.
Meg kell hogy legyen annyira megérdemelnék a srácok!!
Gondolom itt aréna fog menni úgyhogy spoiler lesz ha streamet nézek.
Minden zöld barátomnak hajrá szorkoljuk ki.
Fly fly
több mint 1 éve
Mer mè? 😊😁 Egyébként egèsz idènyben beírtam jó reggelt 🤪Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hajra ujpest akkor. 🙂Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️ezt ne légyszi 😀
dande2
mustaine
több mint 1 éve
Hajrá hajrá FTC 😁😏☺️
több mint 1 éve
gabor25
5 144
🙃Inkább az nfl gamepass 😀A gamepasst Debrecenbe használja a gyerek, Pesten én is be tudok logolni vele? Csak mert mobil net és kábeles nettel itthon engedte, nem tudom mi alapján szűr az gamepassX box game pass?
Sifur
gabor25
Sifur
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nyerünk, valahogy nyerünk!
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Inkább az nfl gamepass 😀A gamepasst Debrecenbe használja a gyerek, Pesten én is be tudok logolni vele? Csak mert mobil net és kábeles nettel itthon engedte, nem tudom mi alapján szűr az gamepassX box game pass?
Sifur
gabor25
több mint 1 éve
Let's go 49ers!Csatlakozom! (Bár én már jó előre meggyűrűztem a KC-t.)
Let's go Bengals!
FunHun
több mint 1 éve
gabor25
5 144
A gamepasst Debrecenbe használja a gyerek, Pesten én is be tudok logolni vele? Csak mert mobil net és kábeles nettel itthon engedte, nem tudom mi alapján szűr az gamepassX box game pass?
Sifur
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Az NFC döntőn Maka és Márk, az AFC-n éjszaka Kerek Isti és Zoli kommentál majdKoszonjuk. Neked es nekik is a munkatokat.
r.baggio
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Jo estet jo szurkolast.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
A gamepasst Debrecenbe használja a gyerek, Pesten én is be tudok logolni vele? Csak mert mobil net és kábeles nettel itthon engedte, nem tudom mi alapján szűr az gamepass
több mint 1 éve
Csöcsökkel teli vagy inkább csöcsmentes estét mindenkinek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az NFC döntőn Maka és Márk, az AFC-n éjszaka Kerek Isti és Zoli kommentál majd
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
21 órától (tv: Arena4)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal