Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nem értem miért nem teszünk fel még egy blokkolót Purdy helyett, úgysem hiszi el senki hogy ebből lesz passzAztán majd nagyot nézünk, ha dob egy TD-t ballal 😊
Tarsi
több mint 1 éve
Platypus
294
Nem értem miért nem teszünk fel még egy blokkolót Purdy helyett, úgysem hiszi el senki hogy ebből lesz passzVagy passzolhatna CMC - a szezonban eddig 1 passz 1 TD a mérlege
Tarsi
több mint 1 éve
Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Szipeter
1 652
Jimmy mit vihog a padon???
több mint 1 éve
Invincible
801
Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Nem értem miért nem teszünk fel még egy blokkolót Purdy helyett, úgysem hiszi el senki hogy ebből lesz passz
több mint 1 éve
Már akartam írni hogy tuti van rá egy teoriad 😀nem csak elmélet azMar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
Ki is volt az a forumozo aki eloallt egy elmelettel anno, hogy minden bunda?
undisputedly
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Így van ez offside voltMeg vagy még 5 másik …
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Niner Empire
578
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alapvetően csípem a sasokat, de erre a győzelemre igazán ne verjék a nyálukat. Ez tipikusan egy olyan game, ami után inkább szurkolok a Chiefs-nek a döntőben, pedig őket igazán ki nem állhatom. Szóval nyerjenek a cicák! 😀
laoce
több mint 1 éve
vv4respektlaci vagy mi a fene volt a neveMar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
undisputedly
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
McCaffee srac oriasit fut, szivet lelket beleteszi a pocegodorbeHát na, nem sokszor járt még főcsoport döntőben.
Coolearie
több mint 1 éve
nem csak elmélet azMar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
undisputedly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Az természetesen más helyzet 🙂És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
több mint 1 éve
Ja mert a 40 yardoson hátrányban egy 4es 8nak sosem mentek neki ugye te okostojásPont annyi mint az első negyedben negyedik és végtelennek nekimennie a Giantsnek.Nekünk meg azt is elmagyarázták h miért volt értelme 27-0nal két pontossal buzizniIlyenkor kéne bölcsen hallgatni és csendben magatokban örülni. De hát nyilván nem megy 😊Philadelphia Automatic First DownsErről is mi tehetünk. Ja nem csak szerencse. 😀
warr_b
Greengo
warr_b
csebi
...de tényleg..ma még nem volt Siriannizás . Csak , hogy ötleteket adjak. 😀
Greengo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Így van ez offside volt
több mint 1 éve
Mar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
több mint 1 éve
McCaffee srac oriasit fut, szivet lelket beleteszi a pocegodorbe
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
több mint 1 éve
Shanny Magic
194
Jééé, Philly zászló
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
több mint 1 éve
Szipeter
1 652
Nagyon jó, Pedro Pascal telitalálat, de a csaj eddig gyenge..én is csak annyit, hogy disztópikus világban játszódik, és van benne egy csaj. A sorozatról meg a 2 fsz-t tudom ki. Hogy a sorozat milyen (lesz) azt még nem tudom, hozzá se kezdtem. Majd ha kint lesz a teljes 1. évad, akkor fogom nézni csak.Nekem bejön, pedig úgy vágtam neki, hogy soha nem játszottam vele és alig tudok róla valamit.Kár, hogy nem ez a meccs volt a későbbi. Akkor nyugodtan tudnám nézni az új Last of Us részt.Bezzeg az AFC döntő biztos végig nagyon szoros lesz.Jo a last of us?
iktriad
gabor25
iktriad
shagi0206