Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Igazan kezdodhetne a masik meccs, hagyjuk ezt a vergodest, ne legyen ujabb serules, stb... :/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Azt mondod rotálják be az Eagles védőfalba?Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:bmeg nagyobb a combja mint wilforknak, azigen
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Sifur
1 118
10 emberrel elég nehéz támadni, erre nem túl nehéz készülni
több mint 1 éve
realcamp
141
Persze, ez az Eagles olyan magasságokban van, hogy a megbaszni szót sem használhatják az ellenfél szurkolói ellenükCsak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
Greengo
Menj már..
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Csak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Ja, de volt egy egészséges qb a csapatotokban....
warr_b
több mint 1 éve
gabor25
5 144
This is the way. Mendo.Nagyon jó, Pedro Pascal telitalálat, de a csaj eddig gyenge..én is csak annyit, hogy disztópikus világban játszódik, és van benne egy csaj. A sorozatról meg a 2 fsz-t tudom ki. Hogy a sorozat milyen (lesz) azt még nem tudom, hozzá se kezdtem. Majd ha kint lesz a teljes 1. évad, akkor fogom nézni csak.Nekem bejön, pedig úgy vágtam neki, hogy soha nem játszottam vele és alig tudok róla valamit.Kár, hogy nem ez a meccs volt a későbbi. Akkor nyugodtan tudnám nézni az új Last of Us részt.Bezzeg az AFC döntő biztos végig nagyon szoros lesz.Jo a last of us?
iktriad
gabor25
iktriad
shagi0206
Szipeter
több mint 1 éve
Kivéve a Lionsnak 😛nagy az arc haver. minden csapatnak lejtett már a pálya és fog is. csak a normális szurkoló látja a fától az erdőt hogy ebben most a bírók is benne voltak, és nem veri itt a nyálát..Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
playmaker90
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
focizik, csajozik, kezes vagy 20 millátJimmy mit vihog a padon???Egy seggfej, azt 😀
Szipeter
shagi0206
mit szomorkodjon
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Jöhet Minshew.
több mint 1 éve
Nem fogja mert mar teszitek jelen idoben itt es mostSenki nem .fogja verni a nyálát a csapat sem..., azon kívül hogy Reddick tette amit kell ès szeremcsètlenül bele sèrült Purdy nem tehetünk róla, a szurkolók plane nem. Nagy Dtek ès szívetek van sajnáljuk hogy így alakultA die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alapvetően csípem a sasokat, de erre a győzelemre igazán ne verjék a nyálukat. Ez tipikusan egy olyan game, ami után inkább szurkolok a Chiefs-nek a döntőben, pedig őket igazán ki nem állhatom. Szóval nyerjenek a cicák! 😀
laoce
Niner Empire
dande2
több mint 1 éve
playmaker90
215
nagy az arc haver. minden csapatnak lejtett már a pálya és fog is. csak a normális szurkoló látja a fától az erdőt hogy ebben most a bírók is benne voltak, és nem veri itt a nyálát..Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
több mint 1 éve
Már most veritek …Senki nem .fogja verni a nyálát a csapat sem..., azon kívül hogy Reddick tette amit kell ès szeremcsètlenül bele sèrült Purdy nem tehetünk róla, a szurkolók plane nem. Nagy Dtek ès szívetek van sajnáljuk hogy így alakultA die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alapvetően csípem a sasokat, de erre a győzelemre igazán ne verjék a nyálukat. Ez tipikusan egy olyan game, ami után inkább szurkolok a Chiefs-nek a döntőben, pedig őket igazán ki nem állhatom. Szóval nyerjenek a cicák! 😀
laoce
Niner Empire
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én lenyelem, én is azt szeretem ha lenyelik.Komolyan baszki ezutan a meccs utan van arcotok ilyet irni? Szarra toltak titeket nyeljetek leMindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
Blevi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Jaj nem kell martirkodni.Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
Megérdemelten nyer az Eagles, illetve győzelmet magyarázni nem kell.
De a szerencse és a bírói kar is keményen segített ezt kar tagadnotok.
több mint 1 éve
Így van ez offside voltGarbage timeban kiegyenlítik a zászlók számát, nyugi.
dande2
több mint 1 éve
2017-ben még az volt a kérdés, hogy ki NEM az Eagles-nek fog szurkolni az SB-ben.Mégis mi a jó istent csinált az eagles, amitöl most kéne utálkozni? A bírókat lehet…
Hate the game, not the players…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
teória vagy háttérinfo? 😀Már akartam írni hogy tuti van rá egy teoriad 😀nem csak elmélet azMar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
Ki is volt az a forumozo aki eloallt egy elmelettel anno, hogy minden bunda?
undisputedly
🤘 gaben 🤘
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tudjuk, ott is csaltak ellenetek mint mostCsak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
Greengo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Senki nem .fogja verni a nyálát a csapat sem..., azon kívül hogy Reddick tette amit kell ès szeremcsètlenül bele sèrült Purdy nem tehetünk róla, a szurkolók plane nem. Nagy Dtek ès szívetek van sajnáljuk hogy így alakultA die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alapvetően csípem a sasokat, de erre a győzelemre igazán ne verjék a nyálukat. Ez tipikusan egy olyan game, ami után inkább szurkolok a Chiefs-nek a döntőben, pedig őket igazán ki nem állhatom. Szóval nyerjenek a cicák! 😀
laoce
Niner Empire
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Örök dillemma a vesztes csapat szurkolóinak, drukkolhatsz-e az ellenfelének, aki kiejtette vagy sem!?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Alakulhat ugy a superbowl hogy lehet majd nekik szurkolni, most se ugy ultem le a tv ele hogy a 49ersnek drukkolok, de gyorsan ez lett belole.
laoce
gabokocka
több mint 1 éve
Csak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Komolyan baszki ezutan a meccs utan van arcotok ilyet irni? Szarra toltak titeket nyeljetek leMindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
volt egy sanDDDR-unk isvv4respektlaci vagy mi a fene volt a neveMar tudjuk, hogy ok lesznek?A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
Ki is volt az a forumozo aki eloallt egy elmelettel anno, hogy minden bunda?
undisputedly
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:bmeg nagyobb a combja mint wilforknak, azigen
Zsellértelkes Vrij