Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Outlaw. Hat a birok ellen nem lehet. Akkor. Greenlaw.
több mint 1 éve
Már a labdát sem lehet kiütni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Teljesen elgurult a gyógyszer
több mint 1 éve
ahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayin
Kúrfürst briareos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Na látod. 😀Mit is? 😜Nyugi, szerintem az itt fórumozók 95%-a már elfelejtette.Köszi a kellemes emlékeket 😀talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
Kampman
gabor25
több mint 1 éve
Beütött a cucc
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mit is? 😜Nyugi, szerintem az itt fórumozók 95%-a már elfelejtette.Köszi a kellemes emlékeket 😀talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
en.wikipedia.org/wiki/LGBT_culture_in_San_FranciscoMiert?meg nyilván 49ers fanok nem fognak csöcsöket berakni tudjukmiértahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayinItt most a flamewar uralt mindent.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
gabor25
több mint 1 éve
Értem, hogy QB nélkül nehéz meg minden, de azért ezt így itt hagyom: Deebo Samuel: car/5 yds/-2 TD/0 (érdekes stat)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
ahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayinA bírók elcsalták a csöcsöket is.
Kúrfürst briareos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nekem nem könnyű, utoljára akkor volt érdemben csapatunk. Csúf véget értNyugi, szerintem az itt fórumozók 95%-a már elfelejtette.Köszi a kellemes emlékeket 😀talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
így, meg a zászlók, csak annyira adta volna magát kiélezett meccstalán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isOk, de a 9ers erosen limitalva volt. QB nelkul nehez.
Tactful Cactus
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Miert?meg nyilván 49ers fanok nem fognak csöcsöket berakni tudjukmiértahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayinItt most a flamewar uralt mindent.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Hat na, nerisztán, izeee, Magyarorszagon elünk. 😀Nagyon sok itt a frusztrált ember. 😀Persze, ez az Eagles olyan magasságokban van, hogy a megbaszni szót sem használhatják az ellenfél szurkolói ellenükCsak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
Greengo
Menj már..
realcamp
Greengo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nyugi, szerintem az itt fórumozók 95%-a már elfelejtette.Köszi a kellemes emlékeket 😀talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ZPxgSWmawiQja mekkora kiváltság h mindig primetimeban veri bucira őket vkiKivéve a Lionsnak 😛Ők már kimerítették a lejtés-keretüket azzal, hogy Thanksgiving mindig az övék.
warr_b
Assurbanapli
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
meg nyilván 49ers fanok nem fognak csöcsöket berakni tudjukmiértahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayinItt most a flamewar uralt mindent.
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Biztos mindenki szarul latja aki nem Eagles drukker. Erdekes. Vajon ki hajt szemben a palyan?Sajnos az ellenféltől nem láttunk érdemi támadójátékot (tényleg sajnálom. én egy jó meccset akartam nézni). Pont ezért nem tudhatjuk hogy milyen felfogásban dobáltak volna a bírók. Valószínűleg ugyan úgy dobták volna az illegal contactot, csak nem volt mire.Komolyan baszki ezutan a meccs utan van arcotok ilyet irni? Szarra toltak titeket nyeljetek leMindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
Blevi
Invincible
több mint 1 éve
talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isOk, de a 9ers erosen limitalva volt. QB nelkul nehez.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Köszi a kellemes emlékeket 😀talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
Kampman
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Na a Bengalsnak a 2 Kelce sérülése kikövezi az utat a SB győzelemhezKik azok?
davemayer
több mint 1 éve
Na a Bengalsnak a 2 Kelce sérülése kikövezi az utat a SB győzelemhezitt most nem kelce sérült le.
davemayer
a kc-s persze szopó
több mint 1 éve
Kampman
28 313
ahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayinItt most a flamewar uralt mindent.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na a Bengalsnak a 2 Kelce sérülése kikövezi az utat a SB győzelemhezTravis játszik. Kérdés, hogy hogyan, mennyire lesz befolyásoló tényező.
davemayer
több mint 1 éve
ahhoz képest milyen szar a meccs kurva gyenge a csöcskontent, just sayin