Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Akkor egy már rég megnyert meccsen lehetne annyi esze hogy nem hergel feleslegesen.Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
ő a csapat főedzsóje, te mit csinálnál ha verik a csapatodat...ok, hogy utálattal nézed, de kicsit tárgyilagosabban már
zsojti
több mint 1 éve
ne bírózzunk már, itt minden elszaródottnagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
minden meccsen szoktak szarságokat fújni, sérülések is vannak minden meccsen.. egyik Eagles drukker se akart ilyen fost nézni, elhiheted
több mint 1 éve
De az eagles szurkolok nem tehetnek róla h ilyen lett az eredmény követőNa egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
ő a csapat főedzsóje, te mit csinálnál ha verik a csapatodat...ok, hogy utálattal nézed, de kicsit tárgyilagosabban már
zsojti
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szerintem az nfl-nel igenis szempont!Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...Jo azert az nem szempont. Mondjuk lesz kinek szurkolni igy az SB-n legalabb
Ordas gyoker
yooker
Blevi
Nem a legjobb reklam a liganak...
több mint 1 éve
Tieded nem verik csak bo nyallal leveszik a birok 😀Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
zsojti
több mint 1 éve
donovan mcnabb is szárnyal.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Ha a Frisco fehérben játszik, az nem jó jel....Nyertek már 2 SB-t is fehér mezben.
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...Jo azert az nem szempont. Mondjuk lesz kinek szurkolni igy az SB-n legalabb
Ordas gyoker
yooker
több mint 1 éve
zsojti
4 063
Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
több mint 1 éve
Amugy van az a helyzet, hogy a gyoztes maradhatna szereny, lenne ra ok...Ők ilyet nem tanultak
gabokocka
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
AFC döntő jobb leszAz NFC komolyanvehetetlen. 😀
Tactful Cactus
If the Chiefs make the Super Bowl, they will have beaten Trevor Lawrence and Joe Burrow to get there.
— Benjamin Solak (@BenjaminSolak) January 29, 2023
If the Bengals make it, they will have beaten Tyler Huntley, Josh Allen, and Patrick Mahomes.
They will face the Eagles, who beat Daniel Jones and Brock Purdy/Josh Johnson.
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
realcamp
141
És Sirianiek most is hergelik a szurkolókat meg mindenkit, rohadt unszimpatikus egy bagázs
több mint 1 éve
HM + TD, 2 onside kick + TD, mindegyikből 2 pontos, és máris egál.
több mint 1 éve
ez heaven barátom ez heaven. csak meg kell fordulnodEz mi? Unnecessary roughness? Unsportsmanlike?
Zsellértelkes Vrij
Assurbanapli
több mint 1 éve
Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...Ordas gyoker
több mint 1 éve
tamas424
1 758
ez a Siriani amúgy egy fasznak tűnikIlyet ne merj mondani, mert a Philly fanok elküldenek a lelkileg sérültek fórumjába 😊
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
nagy kár egy NFC döntőért..Eagles meccs, mit vártál? Csodálom hogy a sporinak csak azt kellett bemondania hogy "mindkét csapatot a sideline-ra" és nem kellett hozzátenni hogy a nézők is menjenek vissza a lelátóra.
karmïgran
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
van még csak már Extreme football league a neveNem mar vege lett.ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
gabor25
több mint 1 éve
Amúgy aki pofán vágta Williams vajon kidobják e?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Rendezzenek külön egy Williams - Suh 1v1-et. Aki ott nyer, az megy SB-ba, így lenne fair ennyi bírói csalás után!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c