Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Ennyi elment volna az Shany sara volt.Attól hogy lehetett volna rá pirosat dobni még egy rossz ítélet voltengedd el, 3 órával ezelőtti eset. Azóta már le kellett volna esnie a tantusznak, hogy az pont nem bírói hiba volt.Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
MirrMurr
shagi0206
Tarsi
Ami utana tortent az nagyonn gaz.
több mint 1 éve
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Nem vagyok szulezett hater
több mint 1 éve
látens Pats drukker volt már akkor isVisszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kampman
28 313
több mint 1 éve
És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ki nem latta? Szoval biroi hiba. Az mas hogy meccs elejen nem surun mernej red flaget dobni es ido kerest es visszajatszaat kockaztatni olyan koran. Egy normalis sportban ezt alapbol kellene kamerak miatt visszafujni ha egyertelmu hogy nem volt az. Es az volt. De hat tul lassu lenne a jatek miatt inkabb jo igy.engedd el, 3 órával ezelőtti eset. Azóta már le kellett volna esnie a tantusznak, hogy az pont nem bírói hiba volt.Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
MirrMurr
shagi0206
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Attól hogy lehetett volna rá pirosat dobni még egy rossz ítélet voltengedd el, 3 órával ezelőtti eset. Azóta már le kellett volna esnie a tantusznak, hogy az pont nem bírói hiba volt.Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
MirrMurr
shagi0206
több mint 1 éve
az igenColts-Chiefs, 2007Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Nyilván neki mennek a 4th downnak is
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
peace
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Colts-Chiefs, 2007Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Megha szuper csapatokat vernenek szorosan nyilvan belefer de szedett vefett serult csspatokat sorba es megy a menozes az gaz...Szetintem
több mint 1 éve
Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Szerinted amit csinal az franko es szimpatikus?én az edzőről beszéltem,,,sikerült megérteniTieded nem verik csak bo nyallal leveszik a birok 😀Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
ő a csapat főedzsóje, te mit csinálnál ha verik a csapatodat...ok, hogy utálattal nézed, de kicsit tárgyilagosabban már
zsojti
Blevi
zsojti
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Az egy utana 6 fd sarga zaszlo? Nem. Koszi.Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
MirrMurr
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
engedd el, 3 órával ezelőtti eset. Azóta már le kellett volna esnie a tantusznak, hogy az pont nem bírói hiba volt.Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
MirrMurr
több mint 1 éve
zsojti
4 063
én az edzőről beszéltem,,,sikerült megérteniTieded nem verik csak bo nyallal leveszik a birok 😀Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
ő a csapat főedzsóje, te mit csinálnál ha verik a csapatodat...ok, hogy utálattal nézed, de kicsit tárgyilagosabban már
zsojti
Blevi
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Hogy kell tárgyilagosan utálkozni? PlsNa egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
zsojti
több mint 1 éve
Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.
több mint 1 éve
Nekünk erre azt írtak h ő így hozza ki a legtöbbet a lehetőségekbőlAkkor egy már rég megnyert meccsen lehetne annyi esze hogy nem hergel feleslegesen.Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
zsojti
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szakmai elismeres inkabb nalam.Szerintem az nfl-nel igenis szempont!Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...Jo azert az nem szempont. Mondjuk lesz kinek szurkolni igy az SB-n legalabb
Ordas gyoker
yooker
Blevi
Nem a legjobb reklam a liganak...
yooker
Konnyu sorsolas es brutal keret ezert nem neki adnam. Daboll pld sokkal szarabb keretet vitt, vagy akar Taylor.
több mint 1 éve
Arra én még azt mondom h azt ott élőben soha senki nem mondta volna meg, ami gáz volt b nem volt idő challengelni mert akkor ott nem lassították le.En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Melyik gyengébb csapat ellen mutogatott asztalon állva az ellenfél szurkolóknak hogy éppen hogy nyertek, és verte a mellét? Azért nem kell védeni egy gyökérNa egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
zsojti
több mint 1 éve
zsojti
4 063
én irtam, hogy gyökér...De az eagles szurkolok nem tehetnek róla h ilyen lett az eredmény követőNa egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...vegyél már vissza
Ordas gyoker
yooker
zsojti
csebi
több mint 1 éve
Ki tiltotta meg a vörös zászlót?🤷♂️En mar az elso td elotti kamu elkapas ota. Majd az osszes fd kamu zaszlo.Nem tudom, én megnéztem volna ezt a meccset ha 7-7 után nem nyomják oda azt az ajándék driveot a phillynek.nagy kár egy NFC döntőért..Kurva birok.
karmïgran
gabor25
davemayer
gabor25