Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Ki hány embert ismer fel?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Csak az ismertebbek közül.
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Ja, és ott van vagy háromszor 😊én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
lépcső tetején Gruden?én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
mondjuk az lehet 😊 Néztem is, mintha ismerős lenne, de utána úgy gondoltam, hogy mégsem.az Gruden a lépcsőn?1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
91992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Olyan Belichik vibeja van ennek a kijelentesnek. Brady nelkul azert ott sem szalad a szeker. Reid top2 edzo a ligaban ez temy.olyasmi ez mint, hogy a történelmet a győztesek írjákAzèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hiaba huzom ra az egeret ez a szar facebook nem taggeli oket. Kikezek?Azt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
az Gruden a lépcsőn?1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Senki, nem is azért írtam 🥴😉 szerintem ma mindenből rosszul jövünk ki a kommunikációban ez nem a mi napunk 🥳Ki irta h veletlen?Azèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
Blevi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mike holmgreen meg andy reed et neha osszejevertem. De mind a ketten eleg jo eddzok / voltak/.Ki irta h veletlen?Azèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
Blevi
több mint 1 éve
olyasmi ez mint, hogy a történelmet a győztesek írjákAzèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ki irta h veletlen?Azèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Es a steelerst verte el oket ugy tudom .Amikor kint volt Amerikában, egy ismerőse kivitte egy Chiefs meccsre, amikor Montana volt a QB, akkor lett belőle Kansas Ricsi Chiefs fan, már ami az NFL-t illeti.montana miatt chiefses, jóval hamarabbHa már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
mcnabb idején kapcsolódhatott be a sportba
Kúrfürst briareos
eaglesmcnabb
iktriad
több mint 1 éve
Azt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 313
1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez eleg gaz volt. Teddy
több mint 1 éve
Azèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Itt a zold zaszlok zold sasok magasan szarnyaljatok.
több mint 1 éve
és az amúgy kiderült már, hogy hol lesz a következő meccs?
több mint 1 éve
Na Hurts biztos Orbán Kossuth Lajos azt üzente éneklését talumányozta.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Steelers is utalta mert elso meccsen itt kc vs steelersen elvertuk?montana miatt chiefses, jóval hamarabbHa már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
Kúrfürst briareos
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
én mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Amikor kint volt Amerikában, egy ismerőse kivitte egy Chiefs meccsre, amikor Montana volt a QB, akkor lett belőle Kansas Ricsi Chiefs fan, már ami az NFL-t illeti.montana miatt chiefses, jóval hamarabbHa már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
Kúrfürst briareos
eaglesmcnabb