Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nálam most volt a második burrow int2. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
több mint 1 éve
2. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
több mint 1 éve
Sneednek annyi?
több mint 1 éve
Edesfaszom...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na, itt is sérülés - fasza :/
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Az az usaban nem nehez. Mert egy valaki kitalaja es meggyanusit vele ko a penz. Es lehet sohasem mosod le magadrol meg ha semmi sem volt igaz belole.Pár éve nem volt vlm molesztálási ügye neki mintha? Ezek szerint megúszta Boomer komaboomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.Én mindig bírtam Boomert, de még Phil Simmssel se volt olyan hű de sok bajom, azzal együtt, hogy karrierje legvégére tényleg elzomborisodott kicsit.
sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
Kúrfürst briareos
Kampman
ozibozi
Mig a kitalalo vigan elheti eletet. Legrosszabb esetben nem kapja meg a kivant penzet.
több mint 1 éve
Ez énekelte a La Camisa Negrát?Ő modell/üzletember és néha színészkedik. .
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Chasenek remélem lesz 24 elkapása vagy 250 yardért meg 3 TD-ért. És legyen övé csak a támadó yardok fele 😀
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Pár éve nem volt vlm molesztálási ügye neki mintha? Ezek szerint megúszta Boomer komaboomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.Én mindig bírtam Boomert, de még Phil Simmssel se volt olyan hű de sok bajom, azzal együtt, hogy karrierje legvégére tényleg elzomborisodott kicsit.
sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Maradjunk inkább Fabio-nál.Ez milyen igaz. Orultem is es kivancsi is voltam mire mentek majd tunde lanyhaju iranyitoval. Hogy mekkorat tud egy ember dobni a csapaton.Hát nem ártana. Elég komoly érveket tudnék mondani, hogy eddig a 2 legjobb PO meccset idén a Jags játszotta. 😉
Ebből bármelyik eredmény jöhet 😀 meccset akarok látni
Sifur
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
na hajrá tigrincsek
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Ez énekelte a La Camisa Negrát?Maradjunk inkább Fabio-nál.Ez milyen igaz. Orultem is es kivancsi is voltam mire mentek majd tunde lanyhaju iranyitoval. Hogy mekkorat tud egy ember dobni a csapaton.Hát nem ártana. Elég komoly érveket tudnék mondani, hogy eddig a 2 legjobb PO meccset idén a Jags játszotta. 😉
Sifur
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Meg a krumpliért.még sorba állnak sörértalternatív egy usa zászlóOcsem meg a stadion is ures.
🤘 gaben 🤘
gabor25
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kettot fizet egyet vihet. 😜még sorba állnak sörértalternatív egy usa zászlóOcsem meg a stadion is ures.
🤘 gaben 🤘
gabor25
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Maradjunk inkább Fabio-nál.Ez milyen igaz. Orultem is es kivancsi is voltam mire mentek majd tunde lanyhaju iranyitoval. Hogy mekkorat tud egy ember dobni a csapaton.Hát nem ártana. Elég komoly érveket tudnék mondani, hogy eddig a 2 legjobb PO meccset idén a Jags játszotta. 😉
Sifur
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
még sorba állnak sörértalternatív egy usa zászlóOcsem meg a stadion is ures.
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem sokan vannak.mi tortent. 😀
több mint 1 éve
alternatív egy usa zászló
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez milyen igaz. Orultem is es kivancsi is voltam mire mentek majd tunde lanyhaju iranyitoval. Hogy mekkorat tud egy ember dobni a csapaton.Hát nem ártana. Elég komoly érveket tudnék mondani, hogy eddig a 2 legjobb PO meccset idén a Jags játszotta. 😉
Sifur
iktriad